Siirry sisältöön
Huolestunut

Moi mä oon tämmönen 13vuotias tyttö ja oon kärsinyt ulkonäköpaineista jo vähän aikaan kaikki ig kuvat ja varsinkin yks mun luokkalaisista jonka murrosikä alkoi jo ykkösellä ja on nyt aika lopussa se saa koko ajan viestiä kaikilta pojilta ja valittaa siitä oon tietonen et mun suvussa ei oo mitenkään iso lantio tai leveä perse mut silti olisin valmis tekee mitä vaan sen eteen et mul olis aina kun katon peiliin vaik koittasin ajatella positiivisesti niin aina löydän ittestäni niitä huonoja puolia

Kata, verkk@ri

Moi!

Jokaisella meistä on ulkonäköpaineita joskus ja omasta kehosta löytyy kohtia jotka eivät miellytä silmää. Silti olisi tärkeä pienin askelin hyväksyä oma keho sellaisena kuin se on, koska muuten siihen ei tule olemaan koskaan tyytyväinen vaan aina löytää epäkohtia.

Yritä löytää itsestäsi hyviä puolia ja sellasia kohtia kropastasi joista tykkäät! Yritä puhua itsellesi kauniisti, koska olet sen ansainnut! <3

Tyttö 12v

Moi!

Oon 12v ja muo ahistaa jo nyt tän ikäisenä Saanko poikaystävää, enkä itse tiedäminkätakia jo nyt tän ikäisenä. Ja ulkonäöstä mulla on ne paineet et onko Han mulla jo levee lantio ja isot rinnat mutta ku katon peiliin niin löydän kaiken negatiivisena vaikka oisin positiivinen ja vihaan mun jalkoja ne on niin isot ja ne näyttää niin läskeiltä että vertaan jo omia jalkojani mun mutsin jalkoihin koska ne on laihat ja kauniit mut mulla on norsunkokoset jalat ja en kehtaa käyttää mekkoakaan ku ne on niin valtavat ja oma kroppa on muutenki aika valtava ettei pikineitäkään uskalla käyttää, en sit tiiä mitä tekisin et oisin sellanen ku ite haluisin olla ja muutenki mietin aina mitä muut ajattelee!

Natural

Tyttö 12v, samaa!

Mä siis oon vielä 12, puoltoist kuukautta niin 13 ja mä hyväksyin mun kehon täysin vielä muutama kuukaus sitten mutta nyt on alkanu tulee kaikkia ajatuksia että oon liian lihava ja pitäis leikkaa hiukset ku ne näyttää pitkinä rumilta mut jos leikkaan näyttää vielä rumemmilta ja reidet on liian isot, en uskalla käyttää ihonmyötäisiä housuja jne. jne. Sit ajattelen että on pakko varmaan alkaa seiskaluokalle meikkaamaan kun jos en meikkaa mitenkään niin en saa kavereita/poikaystävää/hyväksyntää ja näytän kamalalta.

Juu.

Vastaa aiheeseen: Ulkonäköpaineet

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top