Siirry sisältöön
Hiljainen

Moi! Eli oon 8lk tyttö. Mulla on yksi hyvä kaveri, jonka kanssa vietän tai vietin aikaan eli oikeastaan paras kaveri. Se on nyt ruvennut olemaan parin muun meidän luokkalaisen kanssa ja oon sit jäänyt kokonaan ulkopuolelle. Se vietti kesälomaa niiden kanssa ja mä en ollut kesälomalla kenenkään kanssa.. olin siis perheeni ja varsinkin pikkuveljeni kanssa. Nyt koulut on alkanut ja mun paras kaveri on koko ajan niiden kanssa, joten etten olis yksin oon niiden kanssa. Ne puhuu kaikista omista jutuistaan, ottaa kuvia yhdessä ja kävelee rivissä ja mä oon se, joka kävelee siellä niiden takana. Tänäänkin ne vaan puhu yhden niiden synttärijuhlista joihin ne ei ole kutsunut mua ja joudun kokoajan kuuntelemaan sitä.. Meillä on ollut pyöräretkiä ja oon joutunu pyöräilee niiden kanssa. Oon hidas pyöräilee ja jouduin vikaks eikä ne oottaneet mua.. Pitäiskö mun olla niitten 3 hyvän tyypin kanssa ja jättää mun paras kaveri? :(

poika 16v

Niinno onko se enää sillo sen paras kaveri… :( Voithan sää kysyä sitä joskus kahestaan tekee jotai

Azzie

Todellinen ystävä ei tee tuollaista, ja jätä ulkopuolelle, oli muita porukassa tai sitten ei. Sanoisin, että jos ystävääsi ei kiinnosta seurasi, niin parempi vain, että etsit uusia ystäviä, sellaisia, jotka välittävät aidosti.

Ikuinen

Itse kokenut vähän vastaavaa. Jos ei tämmöistä ole kokenut, niin ei välttämättä ymmärrä, kuinka paljon toista satuttaa. Asia on valitettavasti niin, että kaikilla on vapaus valita kaverinsa ja vaikka sitten hylätä vanhempi kaveri. Se on todella ikävää, mutta sitä ei kannata jäädä murehtimaan, vaan hankkia itsekin mahdollisimman nopeasti uusia kavereita.
Meistä tällaisen kokeneista tuleekin sitten todella hyviä kavereita, kun muistetaan huomioida kaikki, eikä jätetä ketään ulkopuolelle ;)

Vastaa aiheeseen: Ulkopuolelle jätetty

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top