Siirry sisältöön
..

oon teini jota ei hyväksytä..
Oon aina ollu silleen että oon aika ruma en ihan ruma mut aika. Sisko ja isä on erimieltä mutta miten voisin olla ajattelematta niin? Kun mulle ei puhuta. Mulle ei vastata snäpissä esim sen jälkeen kun oon lähettäny naamakuvan. Mut en haluu esittää jotai mitä en oo :(

En riitä tyttöystäväks, en hyväks kaveriks enkä ees yhen illan juttuun oon aika loppu tähän maailmaan ku kaikki nii kauniit..

ST

Jep, ihan täysin sama juttu mul. Oon ruma ja läski ja ihan paska ihminen, [osa tekstistä poistettu].

[tämä viesti on siirretty ketjusta ”Ulkopuolinen” ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -palstalle]

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei ST,

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

🎁🎖🏆🏅🥇

Sama juttu täällä en ole teini enkä edes teini iässä mutta mä oon ihan ruma omasta mielestäni mutta muut ei sano mitään ja kun mua itkettää jokin niin äiti sanoo aina että oon kiltti ja hieno tyttö vaikka mä mun miekestä olen ihan hirvittävän ruma.

Vastaa aiheeseen: Ulkopuolinen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top