Siirry sisältöön
Hylätty

Moi..oon 14v tyttö ja koen joka paikassa että mun juttuja ei kunnioiteta ja mua ei huomioida. Koulussa mulla on 2 kaveria ja toinen niistäkin on erityisryhmässä ja toisen kanssa oon riidoissa. Joka päivä mua ahdistaa, kun ei oo ketään kelle puhua ja ketään jolle sais olla oma itsensä.
Mun parhaat kaverit asuu 100-300km päässä.

Kotona mulla on 3veljeä, äiti ja isä. Ja kukaan niistä ei ikinä kysy miten mulla menee tai muutakaan. Mulla oli syntymäpäivä eikä kukaan edes onnittelut mua. Mulle ei ikinä puhuta paitsi silloin kun mun käsketään tehdä jotain. Tän takia oon vetäytynyt tälläiseen omaan kuoreen ja mun on vaikea saada ystäviä..mitä mä teen, [viestistä poistettu osa]😩

 

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei,

Kiitos viestistäsi. Asiasi josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: Ulkopuolisuus koulussa ja kotona

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top