Siirry sisältöön
Janon

En tiedä minne muuallekaan tätä laittaa mutta haluaisin tietää olisiko kellään täällä mitään vinkkejä miten voisin vielä kasvaa? Olen 15-vuotias tyttö, pituudeltani 177cm ja unelma pituuteni on 180 tai yli. Mulle on neljän vuoden ajan sanottu etten kasva, mutta aina on pari senttiä tullut vuodessa lisää. (Käyn vuosittain tarkastuksissa ja olen erittäin kartalla pituudestani) Nyt on vaan ruennut tää kasvu hidastumaan ja pelkään että jään alle 180, mitä en todellakaan tahdo. (Syytä en itsekään oikein tiedä, miksi haluaisin 180 senttiseksi, joten älkää kysykö) Oon kuullu et venyttelyllä voi kasvaa pari senttiä, mut en löydä mitään venyttely ohjeita… Oisko vinkkejä? ^^

Azzie

En väitä olevani terveysalan asiantuntija, mutta kasvu on kiinni aika pitkälti luista, ja vaikka sitä venyttelisi, luut eivät enää veny ja kasva, ja jos luusi eivät suostu venymään, ei kyllä muukaan keho. Ja tuohan on yli keskimittaisen naisen pituus, jos kerta olet 177cm. Hyvä pituus mielestäni. Mutta jos haluat lisää, kenties korkokengillä? Ei ainakaan muuta tule mieleen.

Mutta kannattaisiko pohtia, miksi haluaa olla yli 180cm? Mistä se halu ja ajatus lähtee? Se on vähän kuin ottaisi tatuointia tai kävisi kauneusleikkauksessa. Miksi haluaa muuttaa kehoaan ja sitä, millaiseksi se on luotu?

[Osa viestistä poistettu]

Kida

Itselläni ei varsinaisia vinkkejä ole,mutta terveydestä huolehtiminen on jo hyvä juttu. Muuten ei kasva. Oon sua vanhempi ja mullakin on mahdollisuus kasvaa 180 senttimetriseksi. Venyttely tekee myös hyvää,ihan ne perusvenyttelyt c: .

mursu

No siis oon kuullu et jos nukkuu pimeessä nii kasvaa pituutta ja jos nukkuu valoisassa tilassa niin paino nousee jotenka varmista että olet pimeässä kun menet nukkumaan. Tsemppiä ja kyllä sä vielä kasvat :)

Vastaa aiheeseen: Unelma pituus

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top