Siirry sisältöön

unelmien tyttöystävä?/pääasiassa pojille, mutta miksei tytöillekin :’)

tyttövaan :3

Eli haluaisin nyt tietää mielipiteitä SINUN unelmatyttöystävästä :)
Kertokaa ulkonäöstä & luonteesta :P

jani96

jos löytäisin sen ns unelman. ulkonäköensin: saisi olla piituudeltaan lyhkäsempi (eli n. 150-170 ja ihmisii kiinnosti :D ) hiukset: joko pitkät olkaan asti noin tai sitten perjaatteessa lyhkäset mutta toisella puolella huomattavasti pidemmät(ei liikaa). siniset tai tumman vihreät silmät. tatuointeja ja lävistyksiä saa olla.( minulla itsellä on molempia. niin miksi kieltäisin). (ja jos nyt ihan pilkkuu nussitaan niin B65-75 kuppi mutta ei todellakaan pakollista koska koskaan ei voi olla minun mielestäni kiinni rintojen koosta ja HUOM. vastaan vain kysymykseen.)

luonteella on se tärkeempi osa minulle. luonteeltaan voisi olla mukava,2 mielinen muutenkin huumoria ymmärtävä. voisi olla epäilevä ja uteleva mutta ei liikaa esim joittenkin lahjojen perään jne. ja omallatapaa komentava ja itse voisi lähteä mukaan erillaisiin ja täysin uusiin asioihin. (miksi epäilevä?? silloin huomaa että kiinnostaa kumppani.)
ja HUOM. ottakaa huomioon minä vain vastasin kysyttyyn. minun vastauksella.

tytsy

No JOS mä olisin poika, nii se likka ei sain olla pissis sellane iso-rintanen meikki pelle, jokä käyttää tiukkoij farkkuij tai sillee. Eli se sais käyttää lökäreitä, suoralippasta ihan rauhassa, eikä tarvis olla ees pitkät hiukset. Pitäs vaa olla huumorin tajuu ja ystävällisyyttä. JOO EN ole lesbo, mut oli pako sanoo.

Poju

Olis kivaa et se olis huumorintajuinen, ja suvaitsis erinlaisia henkilöitä. Musiikki maku on jokaisen oma asia jos tapaan ihanan tytön on ihan sama mitä se kuuntelee, se ei saa olla super köyhä, mutta älkää kuvitelko että pojat menee naimisiin vain rikkaiden kanssa! Ei mikään 6:den keski arvo itse tykkään pitkä hiuksisista tytöistä, mutta on poiki joille sekin on ihan sama oon väsyny en jaksa kirjoittaa enää :(

juppe

No siis luonne: ystävällinen, huumorintajuinen, hauska, ujot on jotenki ihania♥

Ja sit ulkonäkö: sellai ihan kaunis, puhtaat hiukset (ainaki olkapäihin asti hiukset), silmien värillä ei oo väliä, eikä hiusten värillä (kunhan ne ei oo mitkää punaiset, oranssit, vihreet jne.) Ja se sais olla laiha ja mua lyhyempi eli alle 175 cm.

Alkaisin sit 100% varmuudella, jos tollane tyttö tulis vastaa ja kysyis ;)

Vastaa aiheeseen: unelmien tyttöystävä?/pääasiassa pojille, mutta miksei tytöillekin :’)

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top