Siirry sisältöön
Joku ihminen

Moiiiii! Oon nähny 3 sellasta unta joissa on sama henkilö tai silt se ainaki näyttää siltä ja yhen unen jossa on sama tunnelma ku kahes muus. Mua mietityttää onko näil unil jotain oikeeta tarkotusta vai mietinkö vaan turhia. Nois kahes ekas unes on henkilö joka on musta mut hohtaa sinistä ja siis mun kaveril oli whatsapis sellanen profiilikuva jossa on musta tyylii kettu joka hohtaa sinistä. Ennen ku näin ekaa sellasta unta jos oli sellanen henkilö joka oli musta mut hohti sinistä katoin sen mun kaverin profiilikuvaa siel whatsapis ja en muista et kauanko siit meni et näin sen ekan unen josta kohta kerron ja sen unen jälkeen (en taaskaan muista kauanko meni) niin katoin uuestaan sen mun kaverin profiilikuvaa ja sil ei enää ollu sitä jos oli musta tyyppi joka hohti sinistä!!
Kerron näist unist vaan lyhyesti mut joo.
Eka uni:
Mul ja mun kaveril (sama jol oli se proffakuva jos oli se musta henkilö joka hohti sinstä) oli jotain tosi pientä riitaa tai mun kaveri oli suuttunu mulle pienesti sellasist asioist ku esim: annoin vikana koulupäivänä mun jäätelön yhelle pojalle joka on myös mun kaveri ja tää tapahtu siis oikeesti ja se oli suuttunu mulle siit unessaki! No se sit sano mulle siin unes et joku tyyppi tulee satuttaa mua huomisesta lähtien ja se tyyppi oli se musta joka hohtaa sinistä. Ekana päivänä se jahtas mua tietyn aikaa ja sit lähti pois ja toisena päivänä sama homma mut kolmantena päivänä se oli jahannu mua vähän aikaa ja siin kohtaa olin mun talon sivupihal ja se etu pihal ja [osa viestistä poistettu] Aika kulu ja se hahmo alko muuttuu eriksi ja ette arvaakkaan miksi se muuttu. Se muuttu mun kaveriks joka oli tos unen alus ja joka sano et mua tullaan satuttaa. Siinä sit perheen kaa pähkäiltiin et mitä tehään ku mun kaveri kuoli. Ja lisäyksenä tähä et oltiin siin unes lähtemäs ulkomaille ja rakensin mun vaarin, siskon ja serkun kaa jotain leikki hotellii? Joo, tos oli eka uni.

Toinen uni: En tiiä olinko jonku tietokilpailu ohjelman studiolla mut ihan sama. Olin sellases ympyrä huonees jossa oli ulospääsy ja se ei ollu niinku varsinaisesti huone vaan se oli sellanen ympyrän muotonen tila jos oli seinät ja istuimet ympärillä. No siel sisäl istuin minä, tyylii mun äiti ja sisko, pari poikaa jotka on mun rinnakkais luokal ja toiseen oon ihastunu ja toinen on sen kaveri ja sit joku mies joka oli tyylii juontaja jos oltiin jossain ohjelmas ja sit siel oli muita tyyppei joita on muista. No poika A (mun ihastus) ja poika B kävivät hakemassa pehmikset ja palasivat istumaan. He söivät pehmiksiään vähän ja sen jälkeen he alkoivat suutelemaan!!!!! Sitten poika A nousi pystyyn otti reppunsa ja lähti. Poika B ja minä lähdimme perään ja sitten olimmekin yhtäkkiä taloni pihalla (tarkemmin sanottuna etupihalla) ja siinä kohtaa poika A hyppäsi pyöränsä selkään ja lähti polkemaan. Poika B lähti perään ja palasi pian takaisin ja sanoi että mene A:n perään. Menin perään ja en muista meninkö eka perheeni koiran häkille vai juoksinko pellon reunalle mutta kerron eka vaikka koirasta. Menin perheeni koiran häkille ja huomasin kun hän oli aika nurkassa ja äänteli oudolla tavalla. Koira ei haukkunut tai vinkunut vaan se oli jotain siltä väliltä. Ja se pelto homma kuuluu näin. Menin pellon reunalle ja huusin poika A:n nimeä 3 kertaa. Ja sitten tulee vika kohta, olin taloni pihalla ja seisoin meidän ranta tiellä ja sen tien toisella puolell on talomme ja toisella puolella peltomme ja edessä päin oli autotie ja meidän pihaa. Katsoin autotielle päin ja tajuan että meidän pihalla autotien dessä olevassa pienessä metsässä on poika A ja musta henkilö joka hohtaa sinistä ja se on satuttanut poika A:ta. Ja ilmeisesti se henkilö on perheeni koira. No se henkilö tulee minua päin ja ottaa muistaakseni oikeasta jalastani kiinni mutta saan kuitenkin itseni irti sen otteesta. Ja siihen se kai loppui.

Kolmas uni: Tässä unessa perheeni asuu ihan erissä talossa missä oikeastia asumme ja missä asuimme unissa. Aiemmissa unissa asuimme siinä talossa missä oikeasti mutta tässä ei. Tästä unesta en todellakaan muista kaikkea mutta aloitan siitä mistä muistan. Tulin huoneestani ja menin keittiöön jossa oli 2 ruokapöytää toisessa istuu perheeni ja toisessa ihastukseni (mul on 2 ihastusta ja tää on eri mikä 2 unes oli) ja en siis huomannu sitä. Mun isä alko puhuu jotain retkeilystä ja et lähettäis retkelle ja aloin kiljuu kosk en tykkää retkeilystä enkä haluu retkille. No sit huomasin mun ihastuksen ja se lähti siit ruokapöydäst pois missä se istu yksin. Mua alko nolottaa ihan hirveesti. Mun ihastus meni sulkee mun huoneen oven ja en tiiä miks se teki sen kosk se meni sit eteiseen ja laitto kengät jalkaan ja astu ulos ovesta. sanoin jotain mun perheelle tyylii
– meen pihalle
No menin sit sen mun ihastuksen perään ja siin vaihees mun yks luokkalainen poika ja luokkalainen tyttö (sama tyttö joka oli mun ekas unes) tuli meiän perään ku oltas alettu leikkii jotain. Menin mun ihastuksen viereen ja saatoin laittaa mun käteni sen olkapäälle. sanoin sille jotain sellast et
-sori ku kiljuin, en yleensä tee tollast ja sit se oli sillee
-okei(:
Ja sit mun ihastukselle, luokkalaiselle pojalle tai luokkalaiselle tytölle tapahtu kai jotain pahaa ja enempää en muista. Täs oli sama tunnelma ku nois kahes ekas mut ei muistaakseni sitä satuttavaa henkilöä.
Oisin todella kiitollinen jos joku vastais jotain. ja jos luit tähän asti niin onnittelut sil kirjotin ihan liian pitkästi tätä ja jouduit kärsii siit):
Onko noil unil jotain tarkotusta vai onko vaan sattumaa et noi on niin samanlaisii. Noi on myös vähän karmivii mun mielest niin onks se normaalii?
Byeeeeeeeeeee!

Vastaa aiheeseen: Unet

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top