Siirry sisältöön
Nukkuja ?

En saa unta koska mua pelottaa Slenderman! Ne jotka ei tiiä mikä Slenderman nii googlettakaa ny ja pliis palakkaa tänne kommentoimaan:(
Kaikki alkoi siitä kun katoin 5 Creepiest 911 cals (5 Kauhistuttavampaa hätäpuhelua). Videossa: tyttö soitti hätäpuhelun koska outo mies oli seurannut häntä ja hänen veljeään koulusta kotiin asti, lopulta outo mies teleporttaa sisälle ja tyttö ja poika kiljuvat ja sitten tyttö sanoi hypnotisoidulla äänellä: Hän ei tee mitään pahaa, hän on ystävämme. Nyt päästään pahimpaan osioon, varaudu!! Outo mies sanoi jylisevällä äänellä joka kuului hätäpuhelussa: Tiedän kuka olet, tiedän missä asut, tiedän mikä on tyttäresi nimi.

Pliis auttakaa! Te ymmärrätte mikä tosa on pelottavaa ja mä kattoin se sen takia koska mä halusin ”testata” että kestänkö mää semmosta. Olen yrittäny hokea itelleni että se asia on yli luonnollinen ja että teleporttaaminen mahdotonta. Mää oon puhunu tästä mun iso siskon kanssa jonka kanssa mää oon käyny paljon uneen liittyviä keskusteluja (luotan häneen todella paljon). Mää oon ottanu melatoniiniaki ja saan unta mutta itse uni on pahin asia, painajainen joka yö ja sama!! Kävelen metsässä sitten yht äkkiä, no te tiiätteki :'(. Lopulta herään ja mää oon iha hiessä ja mä meen kattoo telkkaria vähä aikaa (toivossa että ajatukset menee muualle). Joka ilta ennen nukkumaan meno mää juon antistres teetä (tee joka rauhottaa huomattavasti ja nukuttaa). Tää on vakava aihe etenki ku mää oon 13 v. Jos vastaat heti ku oot nähny tän jutun ja se on auttava nii oon iki onnellinen ku joku välittää. Kirjotan yöllä koska heräsin äske samasta painajaisesta :'(.

Yksvaa

Tiedän tunteen muakin alkaa ahdistaa tollaset tosi helposti! Auttaisiko jos kuuntelisit musiikkia,katsoisit hauskoja videoita tai lukisit jotain mukavaa kirjaa ennen nukkumaan menoa? Myös petivaatteiden vaihto,makuuhuoneen lämpötilan piennnys ja alasti nukkumisen olen kuullut auttavan painajaisiin.

Norppa

Unet johtuu niistä asioista mitä me usein tietämättä tai sitten tiedostetusti ajatellaan meijän alitajunnoissa. Näät noita painajaisii sek takii, et pelkäät sitä asiaa ja ajattelet sitä usein. Yritä järkeillä sitä asiaa. Ensinnäkin, ei oo vaikeeta feikata sellanen puhelu. Toisekseen, noin ei voi tapahtuu sulle, sillä todennäköisesti toi koko puhelu on feikattu. Kolmanneks, jatka asiasta keskustelua vaik just sen sun isosiskon kaa, koska yleensä puhuminen auttaa. Jos tuntuu, ettei mikään muu auta, kannattaa mennä jonnekki perheneuvolaan. Oon itekki kärsiny esim. harhaolentoihin liittyvistä asioista mut siel perheneuvolas käynti autto huomattavasti. Kyllä se siitä!

Azzie

Pelästymisessä ei ole mitään pahaa, se on itse asiassa terveellistä, koska jos lapsena ei pelästy mitään, aikuisena ei osaa käsitellä pelkoa. Joka tapauksessa, avainasemassa on kokea pelko turvallisessa ympäristössä, kuten omassa olohuoneessaan kaverin/perheen parissa.

En ylläty sitä, että haluat testata omia rajojasi, niin minäkin halusin kun olin 13- vuotias. Kenties sinun kannattaa yrittää päästä yli pelosta kokemalla se tilanne uudelleen turvallisessa ympäristössä? Tai sitten, jos vaan voit, pyydä, että saisit nukkua vaikkapa isosiskosi kanssa samassa huoneessa, kunnes tämä painajainen menee pois?

Tukari Pohjanmaalta

Kannattaa jutella tosiaan vaikka vanhempienkin kanssa. Tiedän tunteen, kun haluaisi unohtaa jotain…. Itse luen iltaisin sarjakuvia, mikä itselleni takaa yleensä hyvät yöunet vieden ajatuksia muualle. Myös rauhallinen musiikki / sellainen, josta pidät voisi auttaa.

Toivottavasti unesi paranevat laadultaan.

Samastun

Joo ite näin jossain vaiheessa ihan sairaasti oikeesti juonellisii (aika pelottavaa kun en tajuu mistä mun aivot repi ne juonet) ja pelottavii pennywise unia (en tajuu miten pelkään ittii ja klownei yleensäkki niin paljon kun esim annabellelle ja kaikille muille kauhuleffoille vaan nauran enkä oo ees kattonu itistä muuta kun trailerin) mut auttaa kun meet vaikka instaan ja katot meemejä, löytyy esim @meemi_kauppias @olekuinpekka ja vaikka mitä jos hakee vaan ”meemi” :)

Pöö

Mun ”kaveri” kerto mulle slendermanista ku olin 7v talvella ku oltiin pimeessä metsässä illalla. Sain vielä vuos tai kaks sitten painajaisia :((

taina

Minä näin yks ilta unta että: mä olin yöllä metssässä, sitten pelottavat hengnet tuli kiusaamaan mua! Se sitten SLENDERMAN tuli auttaan mua, ja se sano että se rakastaa mua!? Todella outo uni.

Pojkja

Katoin JUST saman videon noin kuukausi sitten ja en saanu unta noin 3 päivään. Se pelko meni sit siinä ohi ku katoin 33 kissavideota kello 5 yöllä. :D

Hevos tyttö 2010

Mulla jos katon jonku pelottavan videon ni sit se kestää päivän se pelko eli yhen yön ajan en nukahda helpolla mut joo

Vastaa aiheeseen: Uni/Slenderman/vaikeaa :(((

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top