Siirry sisältöön
[Nimimerkki muutettu]

Onko muita jotka kävelee unissaan?

Oon nyt kai kuukauden ajan ehkä kerran viikos kävelly unissani. Oon esim. heränny ilman mun pyjamapaitaa, ku normaalist nukun se ja pikkuhousut päällä.

Veli oli valvonu olkkaris ja kerto että olin tullu sinne yöllä ja istunu sohvalle. Se tajus, että kävelen unissani ku en vastannu mitään ku se kysy miks tulin. Se käski mun mennä takas nukkkuun. Olin tullu ilman sitä pyjamapaitaa. Veli myös näki yks yö ku menin sen huoneen ohi ja taas ilman pyjamapaitaa. Aika outoo että sen riisun ja meen sitte pelkissä pikkareissa käveleen. On ehkä vähän stressiä koulusta ku oon nyt yläasteella eli 13. Pitäiskö mun käskee veljee kuvaamaan ens kerralla videoo, ku en oo koskaan nähny unissakävelijää?

Cavalier❤️‍🩹🐶

Itse olin joskus unissapuhuja, pienenä kai kerran kävellyt unissani. Mun serkku ainakin joskus on unissakävellyt :)
Ja oishan se kiva nähdä kun unissakävelee, joten voit pyytää veljeäsi kuvaamaan sen, jos haluat.

Nörtteilijä

Ite oon myös kävelly unissani. Mulla oli öisin tapana siirrellä tavaroita esim ottaa olohuoneesta sohvatyyny ja viedä se keittiöön tai ottaa taulut pois seiniltä. Ja joo pyydä sun veljee kuvaamaan video😁
Unisskävely helpottaa iän myötä ainakin itellä kävi niin

💜Neito💜

No mäkin kävelen unissani kerran kesällä näin unta että menin meidän mansikkamaalle ja mua pisti/puri joku ampiainen jalkaan sitten mä aloin kiljuu ja juoksin kotiin. Tää oli unta mutta unessani näin minne kävelen. Ja tiedän että se oli unissa kävelyä koska mulla oli se ampiaisen pisto/purema jalassa aamulla.

Muudis

Olen tuo aloittaja. Eilen olin taas vähän kävelly unissani, tai oikeastaan vaan nousin istumaan sängyllä ja riisuin pyjamapaidan. Veli oli kuullu ääntä ja arvas että alan kohta kävellä unissani. Veli sitte vaan sano, että on yö ja mee nukkumaan. En ollu tehny mitään muuta ku istunu ja veli sitte sano uudestaan ja joutu vähän painamaan mua takas sänkyyn päin. Se sitte veti mulle peiton takas päälle.

En halua että alkasin mitään outoa tai ihmeellistä tekemään, mutta ois se jännä seurata mitä tekis jos ei sanois mitään.

Vastaa aiheeseen: Unissakävely

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top