Siirry sisältöön
Inkku123

Eli tässä olisi tarkoitus kertoa omista urheilukokemuksista ja harrastuksesta. Kysykää jos jokin askarruttaa. ; )

Michael Jackson fani

No terve! Minä olen hasu ukko, ja harrastan rummunsoittoa. Olen harrastanut sitä jo noin neljä vuotta. Harrastin ennen jalkapalloa, mutta en enää halua harrastaa sitä.

Joo tota noin nii

Aloitin 5 vuotiaana telinevoimistelun, josta tykkäsin silloin tosi paljon. Oli hyvä ryhmä ja valmentajat jne.. Olin ryhmäni taitavimpia, mikä motivoi entisestään jatkamaan. Kuitenkin vaihoin ryhmää 4. luokalla ja en sopeutunut uuteen ryhmääni. En ollut oma itseni vaan olin tosi hiljainen ja ujo enkä puhunut melkein mitään. Musta tuli paljon varovaisempi enkä uskaltanu tehä enää uusia temppuja, jolloin en enää kehittynyt. Treenasin siinä ryhmässä 5 vuotta, minkä jälkeen lopetin. Nyt olen aloittanut yleisurheilun, jossa koen olevani aika hyvä vaikka treenivuosia ei ole vielä kauheasti kertynyt. Meillä on hyvä ryhmä ja kannustava valmentaja. On ihanaa nauttia treeneistä sekä treenikavereiden seurasta ja odotan aina innolla seuraavia treenejä. Treenaaminen ei ole vielä yhtä tavoitteellista kuin voimistelussa vaan rennon hauskaa, enkä halua varmaan mitään muuta. Ainut asia mitä kaipaan voimistelusta on kisaaminen, koska siihen liittyy mukava pieni jännitys ja omanlainen tunnelma.

Ihanaa oli kertoa oma kokemus!

🤗

Moikka ! 🤗

Harrastan/harrastin suunnistusta, mut se on ollut yläkoulun ajan tauolla terveydellisestä syystä.
Oon nyt 8-luokalla.
En ehkä enää haluaisi harrastaa suunnistusta. En tiiä, miten kertoisin siitä vanhemmille sit kun pitää kertoa. Miten kertoisin ?

Tykkään retkeilystä.
Retkeilen perheeni kanssa.
Tykkään esim. mennä kansallispuistoon ja yöpyä siellä.
Käymme usein päiväretkillä.
Menemme yleensä kerran kesässä kansallispuistoon yöksi.
Kansallispuistoissa on hienoja maisemia ja paikkoja.

Harrastan keppareita.
Harrastan niitä kaverini kanssa ja yksin.
Harrastan niitä kesällä.
Mulla on kepparitalli, keppareita, varusteita, esteitä, ruokaa, jne.

Tykkään myös liikunnallisista leikeistä ja esim. frisbeegolfista ja muusta sellaisesta.

En ole kovin liikunnallinen, mut tykkään edellä mainituista liikuntamuodoista.

Mulla on myös muita harrastuksia.
Käsityökoulu, käsityöt joskus muutenkin, lukeminen, leivon joskus ja opettelen piirtämistä.
Laitoin tässä liikuntaharrastukset etusijalle kun tää vaikutti sellaiselta.
Oon tehnyt kangasmaskeja.

🤗

3lk

mä harrastan laulua. En haluu leuhkii,mutta melkein kaikki sanoo et mul on hyvä ääni. Ja se kasvattaa mun motivaatioo ennestään.

11v

Mä harrastan salibandya, olen harrastanut kaksi vuotta ja olen yksi joukkueeni parhaista :)
Oma laji on löytynyt

21-v tyttö

Mä oon harrastanu partiota, ringetteä, jalkapalloa, joogaa, lenkkeilyä ja kilpatanssia. Nyt ajattelin alottaa judon ja myöhemmin historiallisen miekkailun (eli HEMA:n), koska tykkään keskiajan asuista ja vanhoista aseista xD

footballgirl

Harrastan futista. Tein siitä oman keskustelun. Voitteko kertoa sinne vinkkejä? (Löytyy iloa ja arkea sivulta.) Mutta joo, se on kivaa ja kehityn siinä koko ajan vähän! ⚽😁🥲🥳❤️

joku tyyppi

moi oon 12 vuotta harrastan lätkää rumpujen soitoo ja kesäl pesist

Harrastan ratsastusta ja mun mielestä se on ihan parasta (oon tälläkin viikolla ratsastanut kaikkina mukna päivinä paitsi ma ja silti oon vaan sillee lisäääääää :D)

Outo (ko?)

Hei👋
No mä harrastan ratsastusta ja yleisurheilua
(+Käsitöitä)
Ratsastuksesta sen verran että viihdy hyvin tallilla ja oon ihan hyvä vaikka en haluu leuhkii.😅
Yleisurheilussa että käyn kahdesti viikossa treeneissä ja siellä on kivaa koska on niin paljo eri juttuja ja mukava joukkue ja valkku.

Oon myös muuten urheilullinen esim tykkään käydä juoksemassa

Ja oli tosi kiva lukee muittenkin harrastuksista,
Moikka 👋

rainbow

Ite käyn kerran tai kaks salil ja käyn lenkeil.
Emt iha perus.😻

Flicka 16

Olen pelannut jääkiekkoa yli 10 vuotta. Koen olevani aika hyvä pelaaja ja olen ollut nuorten maajoukkuetoiminnassa mukana. Viime vuosina olen vaihtanut joukkuetta aika tiuhaan enkä ole oikein mihinkään sopeutunut, mutta nyt olen löytänyt oikeanlaisia ihmisiä ympärilleni ja voin sunnata ylös päin urallani.

Joku random tytsy

Moiii! Mä oon siis 12.v ja harrastan ratsastusta ja vapaa-ajalla pilatesta ja juoksemista.

Ratsastuksesta:
Alotin 4vuotiaana ratsastuskoululla ja 6vuotiaana lisäksi pienellä hyvinvointitallilla itsenäisesti hoitamaan hevosia. 7vuotiaana lopetin raysastuskoululla käymisen, koska siellä en tykännyt, siitä miten ne piti ja hoiti hevosiaan, mutta hatkoin hyvinvointitallin hevosten hoitoa! Hyvinvointitallilla opin paljon hevosten hoidosta ja terveydestä sekä siitä, miten vaikeita hevosia käsitellään, koska niillä oli paljon nuoria ja hankalia hevosia. 9vuotiaana aloin lisäksi käymään ratsastustunneilla pikkutallilla shetlanninponilla, pitkänä tyttönä tiesin kuitenkin, etten tunneilla kauaa voisi käydä. Lopulta kävin viimeisen kerran hyvinvointitallilla 10vuotiaana, mikä oli musertavaa. Tunneilla jatkoin vielä aktiivisesti käymistä. Lopulta joulukuussa 2020 löysin niinsanotun sielunhevoseni, jota aloin vuokrata ja jonka kanssa opettelin ratsastusta. Hyvinvointitallilla ei olutu paljoa ratsastettu muuten kuin ilman satulaa maastossa kävelty, ratsastuskoululla oli ollu alkeistunneilla ja pikkutallin tunneilla opeteltiin lähinnä kaikkia pieniä asioita ravissa ja vähän laukattiin. Vuokrahevosellani opin kuitenkin laukkaamaan, menemään vaativia kouluohjelmia, hyppäämään esteitä sekä kiitolaukkaamaan maastossa. Olen kyseisellä hevosella kilpaillutkin. Ratsastuksen ohjaajaa minulla ei paljoa ole ollut vuokrahevoseni (150cm tinker) kanssa, joten olemme itseoppineita (ja aika taitavia). Olen myös välillä ratsastanut tallikaverini (aikuinen) hevosta, joka on hullu pukitteleva 170cm arabi-puoliverinen sekä toisen tallikaverini (aikuinen) taitavaa herkkää puoliveristä. Tulen aina iloiseksi tallille mennessä ja ratsastaessa. 110% mun juttu 🤍

Pilates:
Pilatesta aloitin tekemään oheistreeneinä ratsastukselle noin 11vuotiaana. Pilates on tavallaan kuin joogaa, mutta se treenaa enemmän lihaksia. Pilates auttaa tasapainoon, lihaskuntoon, voimaan, hengitykseen ja notkeuteen eli aika hyvä laji.

Juokseminen:
Noh tässä nyt ei ole paljoa kerrottavaa. Juokseminen on siis myös oheinen ratsastukselle. On nyt talvella taas jäänyt vähän vähemmälle liukkaan maan, kylmän ilman ja omien polvi-, lonkka- ja nilkka ongelmien takia. Ei ole itsellä juoksumattoa joten käyn ihan ulkona juoksemassa, joskus otan koiranikin mukaan.

Siinä ne ny oli XD. Vähä pitkästi kirjotin mut ihsm :) Oli myös tosi kivaa lukea muiden harrastuksista!

minäpä vaan♡

oon siis ny 13.

Tanssi.
Oon melkei koko ikäni tätä harrastanu. Alotin 3-vuotiaana. Eli kymmenettä vuotta mennään kohta jo yhettätoistä. Huh huh. Eka oli jotai perus vauva/taaperotanssia. 6-vuotiaana alko baletti ja samoihi aikoihi tanssimix. Joka sitte loppu joskus ja vaihoin sen showjazziin. Baletissa on treenit kaks kertaa viikos ja showjazzis yhesti viikos. Ja baletissa ollaan kärkitossuilla kerran viikos. Tanssi on aivan ihana harrastus, suosittelen kaikille♡ (en ole missään kilparyhmässä)

Partio.
Alotin joskus 9-10- vuotiaana. Oli tosi kivaa ja leirit oli ihan lemppareita. Leireiltä jäi jotenkin aina kipinämikko vuorot mieleen♡. Mutta kiinnostus, innostus ja jaksaminen loppu noin 11-12-vuotiaana joten sen sitten lopetin.

Viulunsoitto.
Alotin yhen kerhon joskus 8-vuotiaana, jossa käytiin aluksi vaan jotai rytmijuttuja (käsien taputtelua jne.) Sitten myöhemmin saatiin soittimet ja oltiin sitten semmonen hieno orkesteri. Ite soitin viulua. Opettajat siinä vaihtu aika usein ja sekin varmaan vaikutti lopettamiseen että lemppari viuluope vaihtu. Juu lopetin sitten noin 11-vuotiaana. Mutta oli tosi kiva harrastus ja meillä oli tosi ihania esiintymisiä mm. vanhainkodeilla.♡

Teatteri.
Alotin 12-vuotiaana. Ja siis oon tykänny ihan hirveesti. Meillä on aina tunneilla alkulämppä (joku leikkimäinen), sitten ollaan tehty jotain harjotuksia (esim improvisaatio harjotuksii) ja sitten ollaan tehty yleensä pienissä porukoissa kohtauksia(meille annetaan ohjeet). Ope aina kertoo myös äänenkäytön tärkeydestä, teatterin historiasta ja muista semmosista jutuista. Esityksiäkin on. Suosittelen kaikille♡

Elikkä tiivistyksenä: harrastan nyt balettii, showjazzii ja teatterii ja oon harrastanu ennen viulunsoittoa ja partiota. Ja suosittelen kaikkia noita harrastuksia♡ Tuli vähän pitkästi tekstiä mutta ei se haittaa:D

Vastaa aiheeseen: Urheilu

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top