Siirry sisältöön
Yleis99

Moi. Oon 7 luokal oleva poika. Täs lyhyesti mun tarina. Harrastan yleisurheilua kilpaa. Mul on täl hetkel tosi vaikeet. En oo käyny vähään aikaan harkois ja sen takii mul huudetaa joka päivä et lintsaaja. Se ei oo tosissaa kivaa, ku harjottelen iha himona muuten.

Ongelmanuori

Toisesta korvasta sisään, toisesta ulos. Näin minä toimin. Voithan sä valtsullekin sanoa asiasta, tuskinpa kehtaa harrastusporukoissa enää v*ttuilla jos valtsu aukoo takasin sun puolesta. ;P

tukari

No nää ketkä sulle huutelee on täys ääliöit.
älä anna sen vaikuttaa, mitä ulkopuoliset sulle huutelee. ne ei tiiä susta kun vaan nimen, ne ei tiiä mitä oot kokenu, ne ei tunne sun tarinaas, ne ei nää kui paljo sua sattuu.

ja sun pitää puhuu tost jolleki, toiselle nuorelle esim. tukarille tai hyvälle ystävälle. Tai mielummin aikuiselle esim. vanhemmille tai valmentajalle, hänel on semmonen valta et huutelijat varmasti hiljenis.

ja jos sulla on minkäänlaista psyykkistä pahaa oloa, älä oo siitä hiljaa. Puhu sun vanhemmille jos sua ei kiinnosta harkat, ne voi soittaa vaikka koutsille et hei, nyt on huonot ajat. :)

Vastaa aiheeseen: Urheilu

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top