Siirry sisältöön

Uskallanko kertoa tunteistani tytölle,jota rakastan?

Tyttönen 96

Mul on vähän hankala ongelma,elikkä siis:Ihastuin kutosella nyt jo entiseen tyttöpuoliseen ystävääni jolle kerroin tunteistani tekstarin välityksellä.Hän yllättyi,mutta ilmoitti haluavansa että pysymme vielä vain ystävinä.Luulin tilanteeni olevan vain hetken hairahdus,mutta kasilla rakastuin oikein kunnolla toisessa kaupungissa asuvaan parhaaseen ystävääni,jonka vanhemmat ovat kummejani,mutta emme ole (onneksi) sukua toisillemme.Pari kuukautta sitten tunnustin olevani lesbo,mutten ole ollut koskaan tytön kanssa,vaikka haaveilenkin tästä tytöstä.Hän oli pelastava enkelini,kun olin masentunut ja minua kiusattiin.Välimme ovat loistavat ja toivoisin uskaltavani kertoa joskus,että rakastan häntä.Haaveilen hänestä kaiken aikaa,en ole koskaan ollut näin rakastunut kehenkään!En ole kertonut tästä monelle,vain muutamalle joihin todella luotan ja he ovat kaikki aikuisia ja vaitiolovelvollisia.Olemme jo 15-vuotiaita tyttöjä molemmat(itse täytän pian 16),mitä mieltä olette? Kannattaisiko minun kertoa tunteistani,vai odotanko vielä? :)

Verkk@ri Pipsa

Aika hankalassa tilanteessa kyllä olet.On ehdottomon positiivinen asia että pystyt olemaan noin rehellinen itsellesi. En voi tietää miltä sinusta tuntuu,voin vain kuvitella tilanteen. En tiedä auttaako odottaminen(tai vastaukseni)sinua yhtään, mutta itse haluan painottaa sitä että ennen kuin kerrot asiasta sinun tulisi olla varma että tosiaan pidät tästä tytöstä.Kertoa sinun kyllä kannattaa mutta ei ehkä ihan vielä,muista kuitenkin että vaikka suhteesta ei tulisi mitään tai tyttö ei jaa tunteitasi maailma ei siihen kaadu. Sinulla on edelleen ystäväsi joille olet uskoutunut, uskon myös että tämä tyttö josta kerroit ei halua katkaista välejä (en tiedä,uskon) olettehan olleet ystäviä(oletan) pitkään. Voimia sinulle ja toivottavasti kaikki järjestyy :)

Hyvä näin!

15 ja 15v tyttöt. Kyllä tytöt keskimäärin ihastuu toisiin ehkä enemmän kuin pojat keskenään tuossa iässä.Ainakin katukuvassa näkyy ja tuntuu hyväksyttävän helposti 15v.tyttöjen keskeinset halaitut kun esimerkiksi poikie keskeiset halailut. Olen samaa mieltä kuin edellinen ,on hiukan hankala tilanne ,jos kertoo pitkäaikaiselle kaverille että oieasti rakastaa sanan täydellisessä tarkoituksessa. siinä voi toinen vetäytyä ja alkaa ottaa etäisyyttä.kannattaa edetä varovasti .Jos tuntuu että nyt näinkin on kivaa,sitä kannattaa jatkaa ja vahvistaa.Pieni lahja on aina kiva antaa ja saada. Yhdessä soppailu on ystävyyttä vahvistavaa. Näissäkin on olemassa tietyt ikä rajat jos mennään pitemmälle. ne lötyy varmaan MLL sivuilta.Kivaa yhdessäoloa toivoen.

Vastaa aiheeseen: Uskallanko kertoa tunteistani tytölle,jota rakastan?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top