Siirry sisältöön
Buddhist

Hei! Tein aiemmin vastaavan keskustelun, jossa kerroin laajemmin tilanteestani, mutta siihen ei tullut vastauksia. Haluaisin siis kysyä porukalta täällä, mihin uskontokuntaan kuulutte ja koetteko kuuluvanne siihen, vai haluaisitko kuulua johonkin toiseen uskontoon tai olla uskonnoton? Lisäksi vielä, minkä ikäinen olet.

Minut on kastettu evankelis-luterilaiseen kirkkoon. Koko perheeni on, mutta olemme kaikki silti ateisteja. Olen kokenut buddhalaisuuden kiinnostavaksi 9-vuotiaasta asti. Olen nyt 14. Aloin 13-vuotiaana elää buddhalaisella tavalla, ja jos minun pitäisi sanoa, mihin uskontokuntaan kuulun, sanoisin zenbuddhalainen. Eroan kirkosta heti kun mahdollista. En ole koskaan uskonut kristinuskon Jumalaan ja olen pitkästynyt kuoliaaksi uskonnontunneilla, ellei ole käsitelty buddhalaisuutta tai hindulaisuutta.

Hupaista kysymys :)

No siis mut on kastettu, mutta en silti usko jeesukseen.Loppujen lopuksi en edes tiedä mihn uskontoon kuulun vai kuulunko mihinkään!

T.11v poika

3lk

9V kuulun kristinuskoon
Välillä tuntuu siltä et haluaisin olla uskonnoton. Mutta yleensä uskon kuitenkin kristinuskoon.

Pastellipallero :3

Ite oon uskonnoton, en usko mihinkään :D

No joo joo siis en usko mihinkään jumaliin, rukouksiin tms. vaan ihan luonnon ja tieteen omaan järjestelmään, jos sen nyt vaikka niin sanois (en siis oo mikään luonnontutkia, uskon uskottomuuteen). Ite oon tyytyväinen valintaani, mun vanhemmat ei kuulu kirkkoon, mä en kuulu kirkkoon, mun sisko ei kuulu kirkkoon. Itteä ei oo ikinä mikään kirkollinen oikeestaan ees kiinnostanu. Mua ei oo kastettu ja en haluis ikinä kirkkohäitä tai et ees mun hautajaiset ois kirkossa. Mun vanhempien ja oman tahtonikin kautta oon pakana ja käyn koulussa et-tunneilla eli uskonnottomien uskonnontunnilla c: vaikee sillee selittää. Oon kyl tyytyväinen asemaani :3

Vastaa aiheeseen: Uskonto

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top