Siirry sisältöön
17

Heips,mietin että kuinka moni testä uskoo, siis Jumalaan? Minä itse uskon ja haluan uskoa ? Ei ole mitään niin ihana kuin olla Jumalan lapsi ja niin järjettömästi rakastettu ja hyväksytty! Mitä mieltä te olette? ?

Azzie

Se riippuu. Minkälaisesta Jumalasta on kyse? Sillä en suoranaisesti usko minkään tietyn uskonnon määrittelemään jumaluuteen. Mielestäni mikään yksittäinen kirja ei voi saada minua uskomaan, että vain yksi uskonto ja yksi tapa uskoa olisi ainoa oikea. Jos miettii vaikka kristunuskoa, pelkästään jo sen sisälllä on niin monta eri tapaa uskoa, etteivät ne välttämättä edes muistuta toisiaan.
Oli kyseessä sitten kristinusko, islaminusko, hindulaisuus, buddhalaisuus tai mikä tahansa, perimmäinen ajatus kaikissa on usko hyvyyteen ja lähimmäisen rakkauteen. Joten uskon siihen. Uskon, että ihminen on pohjimmiltaan hyvä, oli itse jumaluuden nimi mikä tahansa. Siksi mielestäni on äärimmäisen typerää, miten uskonnon nimissä käydään sotaa ja joku tietty ryhmä haluaa olla oikeassa.

mökömöö

kyllä uskon, vaikka siltä en joskus vaikuta:D oon uskonu kristinuskon Jumalaan aivan pienestä lähtien, määränpää on mulla taivas.

Vastaa aiheeseen: Uskotko

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top