Siirry sisältöön
17

Heips,mietin että kuinka moni testä uskoo, siis Jumalaan? Minä itse uskon ja haluan uskoa ? Ei ole mitään niin ihana kuin olla Jumalan lapsi ja niin järjettömästi rakastettu ja hyväksytty! Mitä mieltä te olette? ?

Azzie

Se riippuu. Minkälaisesta Jumalasta on kyse? Sillä en suoranaisesti usko minkään tietyn uskonnon määrittelemään jumaluuteen. Mielestäni mikään yksittäinen kirja ei voi saada minua uskomaan, että vain yksi uskonto ja yksi tapa uskoa olisi ainoa oikea. Jos miettii vaikka kristunuskoa, pelkästään jo sen sisälllä on niin monta eri tapaa uskoa, etteivät ne välttämättä edes muistuta toisiaan.
Oli kyseessä sitten kristinusko, islaminusko, hindulaisuus, buddhalaisuus tai mikä tahansa, perimmäinen ajatus kaikissa on usko hyvyyteen ja lähimmäisen rakkauteen. Joten uskon siihen. Uskon, että ihminen on pohjimmiltaan hyvä, oli itse jumaluuden nimi mikä tahansa. Siksi mielestäni on äärimmäisen typerää, miten uskonnon nimissä käydään sotaa ja joku tietty ryhmä haluaa olla oikeassa.

mökömöö

kyllä uskon, vaikka siltä en joskus vaikuta:D oon uskonu kristinuskon Jumalaan aivan pienestä lähtien, määränpää on mulla taivas.

Hotdog_doggie🌭🐶

Uskon jumaliin, en vain yhteen jumalaan.

Nimi

En usko jumalaan

Arvedávgi🌈❤️‍🔥

Uskon, että on jokin ylempi voima, joka hallitsee ja valvoo tätä maailmaa. En voi olla varma, onko se tosiaan minulle opetettu Jumala vai jokin muu. Uskon myös, että kaikki maan päältä löytyvät uskonnot opettavat samat asiat, mutta vähän eri tavoin.

siivekästä

Mä uskon myös Jumalaan

gold rose

uskon jumalaan ja oon aina uskonu

⛧Gotasata⛧

En usko jumalaan, mutta on kiva jos jotkut kokee sen omaksi jutukseen!

Itsensä [Osa nimimerkistä poistettu]

No kyl mä uskon jollain tapaa, vaik tuntuu että jumala on hylännyt mut!😭

Dreamer✨️🧿💋

Uskon Jumalaan, mutta ei mun perhe oo siltikään mikään tosi uskovainen. Tai no meiän perhe uskoo jumalaan ja mäkin ja käydään aina jouluaattona kirkossa mut ei muuten

Vastaa aiheeseen: Uskotko

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top