Siirry sisältöön
Neiti06

Eli mua mietityttää onko haamuja olemassa.Kertokaa onko teille käyny mitään paranormaalia. Mummolassa ehkä kummittelee… Talo on reilusti yli 100v vanha ja siellä asu kauan sitten yks sovitaan vaikka Anne (se on kuollu jo aikoja sitten) nii se Anne otti vastaan sotalapsia turvaan sinne taloon ja sotilaita sota ajalla turvaan. Mummo ja pappa löys vanhoja kirjeitä ja siin yhes luki ”Anne lähetit meille lapsen ruumiin,Tämä ei ole meidän lapsemme” ja seiniin on kaiverrettu iki vanhoja tekstejä ja yhdessä niistä on papan isän nimi. Mummo kuvas yksin talon pihalla olevaa mökkiä ja kun kuvaa katsottiin jälkeen päin nähtiin kuvassa varjo jossa oli ilmeisesti Anne ja sotalapsi vierekkäin. Myös kerran mummon ollessa alakerrassa yläkerrassa meni levy itsestään päälle ja alkoi kuulua haastattelua levyltä ja haastateltava tyyppi oli itse Anne. Joskus Kaapitkin ovat auenneet jotka voi avata vain kahvasta niinku oven. Kerran ite olin uimahallissa ja siel oli vesi liukumäki nii sieltä näky jonku käsi mut sieltä ei tullutkaan ketään eikä ollukkaan ketään.🤨

15v tyttö

KYLLÄ!

Kummitukset kiehtoo mua ihan sikana, mut jos tiiän et johonki paikkaan on kuollu joku oon tosi arka ja säikky?

Mainitaan nyt vaikka Hotelli Aulanko (Hämeenlinna) Entisellä kartanon aluella, vanha sotasairaala ja traakisesti kuollut nuori näytteliätär!

Itsellä ei ny oo mitenkää todistamalla todistettua paranormaalia kokemusta, mut ei vieläkään tiedetä mitä sillo tapahtu?

Olin 5lk meijän koulun vanha osa täytti just 100v ja täs alueella
(asun ihan naapuris) on taisteltu jonkun vanhan sodan aikana ja koulun vieressä oli/on vanha majatalo jossa sovittiin tämän sodan välirauha.
Majatalosta on jäljellä vaan se huone jossa se sopimus kirjoitettiin ja toimii museona. Koulu aikana ”Rauhanpirtille” (rakennuksen kutsuma nimi) ei ollu mitään asiaa.

Mut joo ei se juttu liity mitenkää tähän hökkelii, mut atteltiin että ehk se sota/kuolleet ois yks epälooginen/paranormaali selitys jutulle.

Eli oli perjantai koulupäivän viimeinen kaksois tunti
(tapahtu pellevainojen aikoihin)
Meil oli pakollista valinnaista.
Se oli joku tekniikka juttu, kuvattiin 3 henge ryhmässä traileria meijän koulusta
Mentiin sit meijän koulun vanhaa kirjastoo(toimii vain enää koulua varten)
Samassa rakennuksessa oli puutyöluokka, varastoja, pannuhuone, suksivarasto ja oli ollut äidin aikana keittiö.

Mentiin sinne kirjastoon eka toisen tyttöryhmän kans meit taisi olla jotai 8-9 tyttöä siellä.
Me kuvattiin siel ja vähän myös pelleiltiin ja kun ne tyttöt oli saanu kuvattua ne niitten klipit ne lähti pois ja jäätii 3 mun ryhmän kans.
Oltiin oltu jotai 5min yksin, oltiin ihan hiljaa, katseltiin mitä kirjoi siel on kum yhtäkkiä toinen mun ryhmän tytöistä oli sillee ”kuuluttekste ton?” Mä ja se toinen tyttö oltiin sillee täh?
”Ihan niinku joku matala mies ääni ois voihkassu” se tyttö sano (käytti esimerkkinä jos kirja ois tippunut sen päälle) Mentiin vähän panikkiin ja lähettii juokseen pois, vetäen ovi perässämme lukkoon.

Juostiin niitten toisten tyttöjen luo ja kerrottiin niille kaikki, sit haluttiin mennä varmistaan tilanne, pyydettiin meijän opelta avaimet käyttäen teko syynä
”Meil unohtu valot päälle”
Saatiin opelta avaimet, mentiin sinne kaikki oli ihan paniikissa kukaan ei uskaltanu mennä eteistä pidemmälle.
Tultiin siihen loppu tulokseen et siel ei oo ketää, eikä ulkoo ääni vois kuuluu sisälle nii selvästi et 2 ihmistä kuulis sen (olin siis ainoo joka ei kuullu sitä, se toinen tyttö oli varma et sekin ois kuullu sen)

Koko samassa rakennuksessa ei ollu ketään, kaikki oli tunneilla, sillo kellään ei ollu puutyötuntia, eikä sieltä äänet ees kuuluis sinne kirjastoon. Kirjaston vieres ku oli vaan molemmilla puolilla kaks varastoo.

Ei ole tänäkään päivänä hajuakaan mikä se oli?

13-14-vuotias tyttö

Kyllä uskon! Olen itse todella hyvä uskoinen/taikauskoinen : D Silti mulla välillä saattaa vaihdella, haluanko uskoa kummituksiin/haamuihin/aaveisiin, mutta eniten oikeastaan uskon niihin.

Kerran, kun olin kotona kipeenä ja makasin sohvalla, isi ja pikkuveli pelasi yhdessä huoneessa ja oltiin kaikki alakerrassa, paitsi äiti, joka oli töissä.
Sitten yläkerrasta kuului joku kolahdus. Oltiin sillein ”Mikä se oli?” ja päätin mennä katsomaan. Mutta mitään ei ollut tapahtunut! Kaikki oli ihan ennallaan!

Azzie

Vaikka suurin osa on aina selitettävissä, uskon kyllä yliluonnolliseen.

Pekoni

En usko

Kookos🥥

Uskon.

Vastaa aiheeseen: Uskotteko kummituksiiin????

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top