Siirry sisältöön
ikuisestirakastunutyttö

Hei!
Olen vielä hieman keltanokka näissä asioissa mutta kirjoitan silti. Olen seurustellut kumppanini kanssa vuoden ja menimme muuta päivä sitten kihloihin. Olen hyvin onnellinen hänen kanssaan ja rakastamme toisiamme palavasti. Seksi sujuu loistavasti ja olemme muuttamassa yhteiseen asuntoon ja puhumme tulevaisuudestamme.
Mutta..
Olen hyvin mustasukkaista sorttia. Enkä halua aina sanoa näitä asioita mitä ajattelen koska vatvon niistä aika usein hänelle. Hänellä on facebookissa monia tyttöjä kaverina ja useimmat niistä kommentoivat hänelle usein. Hän on hyvin kiltti ja sinisilmäinen mies ja ei näe asioita niin kuin minä. Epäilen aina kun hän ei ole kanssani. Se on kamalaa ja haluaisin päästä irti niistä tuntemuksista. Luotan häneen kuitenkin ja hän ei ole baarissa pyörivää sorttia, jos menemme jonnekkin menemme yhdessä. Jos hän menee kaverinsa kanssa baariin hän kertoo minulle aina illan tapahtumat ja uskon häntä. Katsomme yleensä hänen facebook viestinsä ja tekstiviestinsä hän kertoo niistä aina minulle.
Mutta epäilen silti. Pelkään aina kun kävelen kaupungilla että hän tulee vastaan toinen nainen kainalossa, tai että hän on kotonaan toisen tytön kanssa. Pelkään niin paljon. Olen selittänyt hänelle asian ja hän sanoo aina että kukaan ei voi tulla paikalleni koska hän rakastaa minua ja hän on minun ikuisesti.
Miten saan kamalat ajatukset pois mielestäni?, Onko kenelläkään kokemusta?..Kerron vielä että meitä molempia petettiin aikaisemmassa suhteessa.
kiitos!

jos luotat

jos luotat miksi epäillä? ja hei unoha menneet niitä ei voi muuttaa vaan tulevaisuuttapa voi jos tekee oikeat valinnat. luota ja jos niin käy kuin pelkäät niin jutelkaa asia selväksi. ja muuten jos ootte jo keskustelleet asian selväksi niin miksi epäilet/pelkäät????

Sartsu – Verkk@ri

Moikka!

Todennäköisesti sun pelko johtuu edellisestä kumppanista, joka satutti sua niin tajuttoman paljon teollaan.. Tästä on varmaan jäänyt ikuiset arvet, mutta en silti epäile, ettet voisi jatkaa elämääsi tämän nykyisen kanssa ja nauttia suhteestanne täysillä, ilman tuollaisia ajatuksia! Itseasiassa, puheittesi perusteella luotat kumppaniisi täysillä, ja sinulla ei ole mitään syytä epäilläkkään häntä. Mulle tuli mieleen, että voisko olla mahdollista, että sulla on huono itsetunto ja sen takia koet näin? Usko, mitä hän sinulle sanoo, olet varmasti upea nainen, epäilemättä! Ihanaa, jos voitte puhua kaikesta. Onhan sitäpaitsi ymmärrettävää, että vaikka ei epäilisi kumppanin pettävän, sitä ajattelee kuitenkin maailman kamalimpana painajaisena ja välillä miettii asiaa. Toivottavasti saat kuitenkin nämä asiat selvitettyä päässäsi.

Ihanaa kesää!
-Sartsu

jokurandom

eikös tämä sivu ole tarkoitettu nuorille, eikä aikuisille jotka ovat jo kihloissa? kannattaisi hakea vähän vanhemmilta apua varmaan…

Vastaa aiheeseen: uskottomuus?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top