Siirry sisältöön
tyttö 010

Moi! Mul on tällä hetkellä vaan yks harrastut ja sitä on vaa kerran viikossa. Haluisin toisenki harrastuksen, mutta olis ihan hyvä jos sitäki ois vaa kerran kaks viikossa. Oon kokeillu jo futista ja totesin et se ei oo mun juttu. En tiiä et haluisinks alottaa mitää palloilulajia. Mietin et harrastatteks te jotain ja jos joo nii kertokaa <3

nimimerkki

mikä sun harrastus on tai mitä tykkäät tehä? ei oo pakko kertoo mut voisin koittaa keksiä jonku harrastuksen jota voisit kokeilla

Joku voimistelulaji

Joku voimistelulaji ehkä? Niitä on tosi paljon erilaisia, vauhdikkaita telinevoimistelu, teamgym, aerobic, enemmän tanssillisia ja notkeutta vaativia joukkuevoimistelu, rytminen voimistelu, tanssillinen voimistelu. Ehkä joku cheerleading tai sirkus tai ilma akrobatia. Joku soitin tai kuvataide, tai ratsastus? Siinä nyt aika paljon ehdotuksia.

Patonki

Moikka! Tietty harrastukset riippuu iha ihmisen omista mielenkiinnonkohteista, mut mä ainki harrastan tankotanssia joka on just tarpeeks liikunnallista mut silti niiku rentoa mun makuun😁 Myös näytteleminen on iha best

06

En täl hetkel harrasta mitään, mut alotan laulutunnit syksyllä. Oon ainaki harrastanu jalkapalloo, nykytanssii, balettii sekä ratsastusta, joista kolme jätin kesken koska innostus lopahti, ja ratsastuksen jouduin lopettamaan koska se oli liian kallista (joka kyl vielki vähä harmittaa ku se oli ainut harrastus mistä oikeesti innostuin kunnolla).
Eli jos haluu ehdotuksia niin esim tanssia voi harrastaa ja niitäkin on erilaisia, et on balettii, nykytanssia, street, breakki, tms. Sit myös jos haluu oppii soittamaan jotain soitinta niin seki olis. Partioo en oo ite kokeillu mut sitä on ainaki mulle kehuttu.
Sit voi myös harrastaa jotain omatoimisestikin. Ainaki ite tykkään lukea paljon kirjoi niin se on tavallaan mun harrastus. Sit esim neulonta tai muu virkkuuhomma voi myös olla harrastus, tai vaikka leipominen jos sitä haluaa oppii.
Kannattaa varmaan netistä ettii paremmin tietoo koska oikeestaan mikä tahansa kelpaa harrastukseks jos vaan kiinnostaa. Ja löytyy myös halvempia harrastuksia sekä vähän kalliimpia, ja sit voi myös miettii et haluuko harrastaa yksin vai semmosta missä harrastaa ryhmässä.

Ihminen

Moi! Mulla on ihan sama tilanne kuin sulla ,eli yks harrastus vaan kerran viikossa. Harrastan siis teatteria ja sanoisin et jos tykkää/uskaltaa esiintyy niin kannattaa kokeilla. Haluaisin myös jonku toisen harrastuksen ,onko kenelläkään ehdotuksii?

Tyyppi

Mäki haluisin harrastaa jotai, mut en oikei tiiä mitä ja oon varmaa liian laiska kuitenki.

🩵sports&history

Tässä juttuja mitä mä oon harrastanu tai harrastan ja tykkään kaikista ihan sairaan paljon.
Uinti, yleisurheilu, hiihto, laskettelu, miekkailu, sulkapallo, kuoro ja koodaus.
Toivottavasti muutkin tykkää(:

Vastaa aiheeseen: Uus harrastus?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top