Siirry sisältöön
Smurffi

Moi :) oon 13-vuotias tyttö, joka nyt luonnollisesti menee seiskalle syksyl. Se ei mua kauheesti ajatuksena ahista, mut kaverit. Mun uudelle luokalle tuli kaks mun kaverii edelliseltä luokalta. Se mua ahistaa ja mietityttää enite koska meit on kolme ja ne on parhaita kavereita keskenää. Toine niistä on hyvä kaveri meidän molempien kaa mut mä ja se toine ei olla keskenää nii hyvii kavereit mitä sen toisenkaa. Tuntuu et kaikil muil on sil luokal joku kaveri paitsi mulla ja pelkään et ne kaks jättää mut yksin tai ei oikeesti haluu olla munkaa.

Arvedávgi🌈❤️‍🔥

Koska oot varmasti rakastettava ihminen, saat paljon ystäviä seiskalla, eivätkä vanhatkaan sua hylkää. Jos et oo taipuvainen lähestymään vieraita ihmisiä, siellä on mitä todennäköisimmin mun kaltainen extrovertti, joka suurin piirtein pakottaa ne yksin istuskelevat kavereikseen. (Okei ehken oo noin överi.) Mutta pointti on, ettet jää yksin.

Verkk@ri

Moikka!

Kiitos, kun kirjoitit meille!

Yläkoulun alkaminen on varmasti monelle todella jännittävää. Et ole varmasti ainoa, joka miettii näitä asioita. Uudella luokalla on varmasti muitakin, joilla ei ole montaa tuttua luokalta. Myös ensimmäisinä päivinä pidetään paljon tutustumisleikkejä, eli aivan varmasti löydät uusia kavereita uudelta luokalta :) Myös muilla on samanlaisia tuntemuksia, joten älä turhaan murehdi!

Yläkoulussa voi olla myös, että osa tunneista on rinnakkaisluokkien kanssa, joten voit myös tutustua muihinkin, kuin ainoastaan omiin luokkalaisiin.

Jos sinua mietityttää kaverisuhteesi kahden muun ystäväsi kanssa, voisit nähdä heitä ennen koulun alkamista. Näin pystyisit tutustumaan toiseen kaveriisi paremmin ennen koulujen alkamista.

Tsemppiä uuteen kouluun!

Verkk@ri

Moi ja mahtavaa, että laitoit meille viestiä!

Yläkoulun alkaminen on monelle muullekin jännittävä asia ja luokallesi tulee aivan varmasti muitakin kenellä on samoja tuntemuksia, kuin sinulla.

Koulussa ensimmäisillä päivillä teillä on varmasti paljon tutustumisleikkejä, jonka kautta sinun on helppo tutustua muihin uusiin luokkalaisiin myös.

Mahtavaa, että sinulla on entuudestaan luokallasi kaksi kaveria! Älä murehdi siitä, että he jättäisivät sinut ulkopuolelle. Jos tämä asia mietityttää sinua, voisit esimerkiksi nähdä heitä kesälomalla ja tutustua heistä toiseen hiukan paremmin jo ennen koulujen alkua :)

Pärjäät aivan varmasti! :)

💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩tyhmä kakkapökäle.

Moi!
Älä murehdi nyt sitä jos ne kaks kaverii jättää sut yksi ni sä saat varmasti uusia kavereita vaikka ne ei ole ollut samassa koulussa.😊😍💌💝💗❤💜🧡

Vastaa aiheeseen: Uus luokka ja kaverit siel

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top