Siirry sisältöön
Tyttö

Joo eli mun luokalle tuli uus söpö poika ja koitan olla sen kaa kamuja nii jos koitan tehdä sen kaa mitää nii mun bestis tulee siihe ennenku mä ehdin. Ja mua ärsyttää kun mun bestis on kaikkien poikien lemppari ja legit kaikki on ihastunut siihe nii kukaan pojista ei haluu olla mun kaveri nii ärsyttää ku koitan kaveerata sen uuden pojan kanssa nii mun bestis estelee mua. Mitä pitäisi tehdä?

Suski

Kannattaa kertoo sille sun bestikselle, et susta ei tunnu kivalt, et se aina ”estää” sua tutustumasta uusin ihmisiin joihin haluisit tutustuu. Tsemppii❤

Sun (lempinimi)

Ota ilo irti – kerran me vaa eletään! Ja mitä sulle vois tapahtuu? Menetät kasvos? Ei, et sä menetä ellet sä ite heitä niitä pois. Ihmiset haluu olla sun kaa, jos sä uskot itekki siihen. Nähtäispä livenä!!! Minkä ikäne oot? Mul on tosi sotkunen romanssirakkausvihamenneisyys, enkä kadu yhtä ainutta siirtoa, tai no yhtä, mutta oon onnellinen. Otan elämöstä irti. Kävelen mua vanhempien luo, kysyn pääsenkö mukaa vaik pelaa fussee ja siit se ain lähtee. Nauretaa yhes ja sit häippään tunnille. Ja ehk meen uudestaan toiste jos tekee mieli, mut en anna niitten ymmärtää mitään muuta ku random ihana kaveri. Kannattaa aluks pitää siitä kiinni. Ja vaan sä päätät mitä sä teet

Sun (lempinimi)

Ja ainii, kirjoista saa vinkkejä iha hulluna

Ok 💙

Mooi mul ois muutama vinkki sun ongelmaan.

Vinkki 1. Puhu sille sun bestikselle siitä et sua ärsyttää kun hän estelee sua tutustumasta uusiin ihmisiin.

Vinkki 2. Jos sun bestis on joskus kipeenä niin käytä sitä tilaisuutta siihen et yrität tutustua siihen uuteen poikaan.

Vinkki 3. Vaikka sun bestis ei oiskaan kipee niin yritä silti tutustua siihen poikaan, ja jos sun bestis tulee estelee sua ni yritä sanoo sille et haluisit tutustua siihen poikaan ite, ei haittaa vaik sanoisit vähä rajummin, jos et oo tähän mennessä viel sanonu vähän rajummin ni sano nyt, välillä se kannattaa, ja jos sun bestis loukkaantuu ni puhukaa siitä ja sopikaa asia.

Vinkki 4. Älä IKINÄ anna minkää pojan tulla sun ja sun bestiksen väliin, IKINÄ! Ellei sun besis sit ees puhumisen jälkeen ees yritä ymmärtää ni sit en kyl tiiä.

Juu täs mun vinkit, toivottavasti auttoi :)❤️

Vastaa aiheeseen: Uus poika

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top