Siirry sisältöön

Olen 13 vuotias ja minun olisi tarkoitus mennä kesän jälkeen ylä-asteelle. Menen toiseen kouluun enkä tunne sieltä kun vaan yhden. Mua jännittää niin paljon.

Tyttö010💋

Joo sama tällänäin!!

Tyttö 13v

Ymmärrän. Menen myös ylä-asteelle. Olen ollut erityis luokalla 6v ja nyt menen tavalliselle luokalle. Mut ainakin mul on 3 tuttua.

Lydia

Hei! Hyvin se menee. Uusi koulu jännittää ja se on normaalia. :) Ja jos tulee jotain aina voi kertoa aikuiselle. Minuakin jännitti viime syksynä uusi koulu.

Sukka

Iha ymmärrettävää jos jännittää, mut muista et tuut tutustumaan moneen uuteen ihmiseen siellä ja saat uusii kavereita. Itekki jännitin ekaa päivää ylä-asteella tosi paljon mut ei se loppujen lopuks ollu paha. Se on iso muutos elämässä mut se on oikeesti aika kivaa

❤️

Sama täällä 😭

🎁🎖🏆🏅🥇

Heipparallaa!
Huomasitteko että tämä on tarkoitettu Ruotsin kielisille. Mutta ei se haittaa kyllä he ymmärtävät.

MLL Nuortennetin ylläpito

Kiitos viestistäsi! Huomaathan, että olet kirjoittanut ruotsinkieliselle palstalle. Saat varmasti enemmän vastauksia tähän ketjuun jos kirjoitat suomenkieliselle palstalle.

Epi

Joo…
Sama… mua jännittää ihan hirveästi.

08

Kyllä se hyvin menee ihan varmasti! Mulla oli aikalailla sama tilanne muutin iskälleni eri kaupunkiin ja vaihdoin tietenkin sitten koulua juuri kun yläaste alkoi. Mutta hyvin se meni ja nopeasti siinä tutustu ihmisiin ja sai paljon kavereita. Hetki siinä oli tottakai totuttelemista mutta siihen tottu aika nopeesti. Sinäänsä koulunvaihto 7lk ei ole niin paha koska yläasteella kehittyy yleensä uudet kaveriporukat kun luokat vaihtuu ja tulee ihan varmasti muitakin toisista kouluista. Siinä sai kans hyvän mahiksen alottaa alusta puhtaalta pöydältä kun vaihto koulua!

08

on normaalia että jännittää! mutta hyvin se menee

Vastaa aiheeseen: Uusi koulu

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top