Siirry sisältöön
Tillililli

Moi! Elikkä oon siis 012-syntynyt tyttö ja haluisin saada uusia ystäviä koska vanhassa kaveriporukassa jäin jatkuvasti ulkopuolelle. Oon siis 10-vuotias koska mun synttärit on vasta joulukuussa ja oon siis vitosella. Oon aika hyvä koulussa ja oon uskomaton lukutoukka. Rakastan kaikkia eläimiä (paitsi useimpia ötköitä, ne on pelottavia) ja harrastan ratsastusta eli toiset heppahullut ois kiva mut ei tietenkään oo pakko. Ei oo välii ootko pitkä tai lyhyt, hoikka tai tukevahko, tumma tai vaalee, nuori tai vanha, mutta jos oot kiltti, hauska ja sul ei oo sataamiljoonaa kaveria niin kommaisitko tätä! Mielellän tyttöjä mutta ei ole mitään poikia vastaan. Ja jos vastaat ees vähän noita mun kuvailuja niin you know what to do. Niin ja sit tottakai jos vaikutan sellaiselta ihmiseltä johon voisit tutustua ja jonka kanssa voisit ystävystyä niin pliis, laita viestiä tähän. Moikka!

Tyttö

Moi! Mäki oon 012. Vitosella ja oon jo 11. Mäkin tykkään eläimistä, mutta en ratsasta ja oon vähän allerginen koirille. Mul on yks paras kaveri, neljä muuta kaveria ja poikaystävä. Eli ei mitä hirveetä määrää.(En oo kovin suosittu.)

E [Osa nimimerkistä poistettu]✌️

Vitosel ja poikaystävä!?!?!?!??!?! Oon kutosel ja ei oo ;) pärjänny kuule oikein hyvin mikä kiire sul on ollu ku pitäny semmonenki hommaa!!?!?!? Mut oke…

Tyttö

Tarkotin poikaystävällä poika puolista kaveria.
Mut oon kyllä ihastunut siihen…..

nollaykstoistane

En ny sanois et vitosluokkalaisena poikaystävän hankkimine mitenkään erikoine juttu o ku suuri osa näemmä haluu vaa ”olla aikuinen”

Tyttö010💋

Oon seiskalla ja ei oo ikinä kukaa poika vielä kiinnostunu musta🥲 mutta kaikki ajallaan saavat ja voivat hankkia ”seurustelu” kumppanin☺️

Vastaa aiheeseen: Uusia ystäviä tätä kautta

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top