Siirry sisältöön
tyttö93

Olen tyttö. En seurustele. Olen todella hellyydenkipeä, ja jos tulee mahdollisuus niin nautin siitä että saan lääkettä tähän kipeyteeni. Jos illanviettoon kavereiden kanssa kuuluu alkoholia, hommahan helpottuu jonkun verran, mutta muutenkin hakeudun sellaisiin tilanteisiin missä homma päätyy pussailuksi. Pussailuksi, halauluksi, hipsutteluksi, EI seksiä. Yritän vakuutella itselleni koko ajan etten tee mitään väärää, en seurustele eli en petä ketään, ja vaikka jätkillekin olisi ihan ookoo ettei se välttämättä ole mitään muuta, tunnnen silti huonoa omatuntoa. Onko se aiheellista? Tunnen itseni jotenkin likaiseksi ja ilkeäksi. Haaveilen kuitenkin vakituisesta seurustelusuhteesta, vaikken ole siihen vielä valmis. En tämän ongelman takia, vaan muista syistä. Tiedän, että olen todella tarkka jos seurustelen, silloin en anna itseni ajatellakaan ketään muita. Mutta kuitenkin, tuntuu tällä hetkellä että nämä ”säädöt”, tai en tiedä miten näitä pitäisi nimittää, jotenkin olisivat loukkaavia mahdollisesti tulevaa poikaystävääni kohtaan, jota en siis edes ole teitoisesti ainakaan tavannut vielä. Auttakaa, pitäkö mun vaan nauttia hetkestä, koska moni hetkistä on ollut parhaita elämässäni, ja en kuitenkaan kadu mitään ja en ikinä havittele tällä seksiä, vain vähän hellyyden jakamista. Vai pitäiskö mun vaan lopettaa tää teinimäinen pelleily ja elää totista elämää, nunnana ja kahleissa siihen asti että tapaan sen oikean, jos koskaan. Okei, vähän kärjistin vaihtoehtoja, mutta tajusitte varmasti..

Cyopta

Mmoi, miekin oon sinkkutyttö ja todellaki hellyydenkipeä. Jos vaan on mahollisuus päästä jonkun kainaloon niin otan sen jos jätkä on ees vähän samalla aaltopituudella ja mukavannäkönen. Se auttaa mutta apu on väliaikanen ja miekin haaveilen seurustelusta, kuvittelen hetkiä poikaystävän kanssa yleensä harvase päivä.
Mutta siun syyllisyydentunne. Sie et tee mitään järisyttävän väärää, tai tuota harmia toisille, vaan itselles JOS sinnuu häiritsee tuo käytös. :) Ja tuleva poikaystävä ei voi arvostella siun menneisyyttä ja varsinkin sitten kun löydät sen joka kolahtaa ihan kunnolla ja alat seurustelemaan, niin ne muut säädöt muuttuu entistäkin merkityksettömämmiks! Mutta kun sie et kadu mitään näitä säätöjä ja niistä saa vaan uusia kokemuksia ja jos ne on vielä kaikki hyviä, niin en mie usko että siun pitäs pakottaa itses lopettamaan kokonaan jotain mistä saa nautintoa. Ja varsinkin nuorena ois täyttä helvettiä elää ilman flirttiä ja pussailuja ja ihania pieniä intiimejä hetkiä. :)

Vastaa aiheeseen: väärin?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top