Siirry sisältöön

***, kun en ikinä löydä kaupoista mitään muita housuja jotka mahtuu mulle, paitsi verkkareita. Paidatkin on vähän niin ja näin, jotku mahtuu mutta jotkut ei, ja jos haluun olla täysin varma että se mahtuu edes kokeilematta, pitää aina ostaa huppari tai college-paita.
Tää on myös syy miksen voi tilata vaatteita netistä, kun en yhtään osaa arvata mikä mahtuu ja mikä ei. En omasta mielestä oo mitenkään ylipainonen, joten en yhtään ymmärrä miksei vaatteet mahdu.
Halusin farkut, ja aloin melkein itkee ku käytiin niin monta kauppaa läpi eikä edes mun omaa housukokoa isommat farkut mahtuneet. Lopulta löysin kyl semmoset jotka mahtu, mutta ne on varmaan viisi kokoa isommat kuin mun muut housut.
Niissäkin on kyllä ongelma, koska vaikka saan ne lantion yli niin ne on sitten vyötäröltä ihan liian isot ja näyttää vyönkin kanssa vähän hassulta.
Mua ahdistaa niin paljon se, etten voi ostaa mitään kivaa vaatekaupoista kun tiedän jo ettei ne mahdu. En myös haluaisi joutua pitämään vaan huppareita ja verkkareita koko vuoden läpi. Ahdistaa aina kun joudun kertomaan mun vaatekoon jollekulle toiselle, enkä tykkää yhtään mennä kavereiden kanssa vaatekauppoihin.
[Osa viestistä poistettu]
Mä haluaisin vaan, että saisin edes kerran elämässäni oikeasti löytää vaatekaupoista jotain kivaa, joka mahtuu mulle ja näyttää hyvältä päällä.

Nuortennetin ylläpito

Hei …,
Kiitos viestistäsi.

Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi
aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa”
-keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla
keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111)
tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa
anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: Vaateshoppailu ahdistaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top