Siirry sisältöön
TheThirdBike

Miks Mika pitäis aina olla addut tai Converset tai NYC:tä? 😠
Onhan se ihan ok jos joku tykkää pukeutua ja käyttää rahaa siihen mut haittaakse, että jollain muulla on vaan normaalit verkkarit ja Housen tennarit?

Satuveturi

Hei! Itse yläasteella koin suurta painetta pukeutua merkkivaatteisiin, jotta en erottuisi muista. Kuitenkaan itse en erityisemmin pitänyt sen ajan ”muotivaatteista”, joten se oli vain rahan tuhlaamista. Muoti tulee ja menee, oma tyyli on kestävämpää. Siispä kannustan vaatteiden kanssa ajattelemaan vain sitä, mikä itsestä tuntuu hyvältä. On ihan okei erottua!

Hyvää kesää toivottaa Satu

Ihminen joka ei halua sanoa nimeään

Mua ärsyttää ihmiset joiden mielestä tytöt ei saa ostaa poikien osastolta vaatteita. Ite oon ostanu kohta jo vuoden sillä tyttöjen puolella esim.H&M:ssä on aivan liikaa räikeitä värejä ja aivan hirveän näköisiä paitoja omaan makuun kun taas poikien puolella on kamo kuvioisia vaatteita jne.
Toivon että ymmärsitte tän pointin tai joitain XD

13v tyttö

Kukaan ei voi päättää minkälaiseksi joku toinen pukeutuu. Kaikki saa pukeutua miten haluaa, mutta kukaan ei voi toisen pukeutumista kieltää. Ei kaikkien tarvitse pukeutua samanlailla. Älä välitä mitä muut sanoo, se on sun tyylis ja sä tiedät, että se on sun mielestäs hyvä.

Elämän_neuvot

Meidän luokalla kaikki pukeutuu aina samal tavalla ja sitten ku joku uskaltaa vetää jotain muuta ylle ku farkut ja jonku Hard Rock Cafe-paidan nii häntä ihaillaan. Outoa, sanon minä.

Retardi

Hommaa leviksen farkut ja kaikkee hyvää itellä ainaki on ja tytöt tykkää ja jos oot tyttö nii suosittelisin ehdottomasti merkki vaatteita

Hei

Harmi

Unelmoiva fennekki

Itse olen 8 luokalla ja pukeydun eritavalla kuin kukaan meidän luokasta, käytän ulkohousuja. + pukeudun keraan tai kaksi kuukaudessa pelkkiin vaaleanpunaisiin vaatteisiin, luokassa kuulen usein kuiskintaa ja muuta vastaavaa liittyen pukeutumiseeni, mutta sen kannattaa antaa mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.

H

Moi! Meijän koulussa on aikalailla kaikenlaisia pukeutujia. Ite pukeudun mieluisiin vaatteisiin jotka on mukavat päällä. Kannattaa mennä niillä vaatteilla mistä ite tykkää!

Vastaa aiheeseen: Vaatteet

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top