Siirry sisältöön
Lemonade

Tässä nyt ensimmäinen kysymys pojille. Tai no, kyl tytötkin voivat vastata. Olen 13w tyttö Pirkanmaalta. Kasvojeni piirteet ovat aika ”sirot”. Ihoni on vaalea. Pituutta löytyy 164cm ja painoa hieman yli 60kg. Minulla on mustat hiukset ja sinivihreät silmät. Harrastan lenkkeilyä, kuvaamista, piirtämistä, koodaamista, pelaamista ja kirjoittamista. Menestyn aika kohtuullisen hyvin koulussa ja sillain. Pelailen enimmäkseen auto- ja tappopelejä. Pidän todella paljon autoista ja aseista. Armeijan aijon käydä joskus vielä. Pidän monista eläimistä, mutta lempieläimet ovat sudet ja hait. Tulen ihan hyvin toimiin kaikkein kanssa, mutta kun minut saa suuttumaan niin en todella jotain sattuu. Minusta tuntuu, että jokainen poika valitsee tyttöystävän vain ulkonäön perusteella. Minä kun olen hieman ”pullea”. En tiedä kelpaanko kenellekään. Kaikki luokkani pojat vain haukkuvat luokkamme tyttöjä (eniten minua) läskeiksi, huoriksi ja lehmiksi. Ja minä olen todella hellyydenkipeä. Haluaisin jonkun, joka rakastaisi minua. Tuntuu vain, ettei sitä oikeaa tai edes sitä ensimmäistä ole. Olen kyllä ihastunut yhteen luokkamme poikaan. Hän ei siis ole yksi näistä haukkijista. Hän on uskovainen, mukava, hauska ja super romanttinen, mutta en uskalla tunnustaa hänelle, että pidän hänestä. Pelkään, että hänen vain esittää kaikille muille mukavaa poikaa, mutta tosi paikan tullen torjuu minut ja nauraa päälle. Eli: haittaako poikia, jos tyttö on hieman pullea?
No, sitten vähän muuhun asiaan. Voiko suhde kestää vaikka ei olisikaan seksiä? En vain halua seksiä. Minusta se ei ole mitenkään tärkeää. On ihmiset ilman seksiä pärjännyt monia tuhansia vuosia. Mutta onko maailmassa poikaa/miestä, joka suostuisi, että ei seksiä ollenkaan?

Joku

Yksinkertaisesti: kauneus on katsojan silmässä jos sinuun on juku ihasunut niin ei häntä kiinnosta se että oletko sinä pullea. Ei saa olla liian laiha mutta ei liian pulleakaan, tekstisi perusteella et ainakaan ole liian pullea. Ihan 18 vuotiaan näkökulmasta. Josjoku menettää neitsyytensä 13 vuotiaana, se on kertakaikkiaan säälittävää. Karu totuus on että yleensä teidän ikäisten suhteet eivät kestä kovin kauaa (en sano etteivätkö ne voisi kestää kauaa!) ja jos poika haluaisi seksiä aikaisin, todennäköisesti hän haluaa käyttää sinua ja jättää kun ei enään tarvitse. Seksi joko heikentää tai vahvistaa suhdetta. Mutta pointtini on että ilman seksiä voi olla yhdessä mutta ajallaan sekin tulee vastaan.

tyttö

Moi. olen itse kohta 19 ja olen huomannut, että mitä vanhemmaksi tulee niin poikia kiinnostaa enemmän sinun luonteesi kuin ulkonäkö, eli kannustan olemaan vain omaitsesi. Tuossa iässä olevat pojat ovat vielä todella lapsellisia ja hakevat tyttöjen huomiota haukkumalla..Kerro sille pojalle tunteistasi! kuulostaa siltä, että hän tosiaankin on erinlainen kuin ne muut pojat ja ehkä osaa arvostaa sinua :) Mutta sitten tähän toiseen aiheeseen..sinun iässäsi ei tarvitse vielä harrastaa seksiä, joten älä ota siitä mitään paineita. Tuskin monikaan tai kukaan sinun ikäisistä on vielä menettänyt neitsyyttään. Sitten pari vuotta vanhempana ehkä koet seksin harrastamisen eritavalla, älä kiirehdi!

Vastaa aiheeseen: Vähän kaikkea

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top