Siirry sisältöön
Suonjar

Oon siis tuntenu yhen tytön vähän päälle kolme vuotta ja ollaan tosi hyviä kavereita. Se on pan ja mä oon bi. Kysyin siltä ihan vitsillä, et ”alax” (ollaan usein vitsailtu tolleen). Se otti sen tosissaan ja vastas ”joo”. Oli vähän myöhästä peruuttaa, joten me ollaan nyt yhes. En viittiny pilata meiän ystävyyttä ja erota, joten oon nyt vähän pulassa. Oon siis kiinnostunu siitä, mutta tuntuu oudolta olla hyvän kaverin kaa yhessä. Sitä se ei tunnu haittaavan. Pitäiskö erota vai kattoo mihin se suhde menee?!

army 2.0

Kannattaa kattoo miten teijän suhde jatkuu!!
Tsemiiii♥︎♥︎♥︎

Imhinen

Miltä susta tuntuu? Jos sulla on jotain ystävyyttä syvempiä tunteita tyttöä kohtaan, anna mennä vaan. Jos taas ei yksinkertaisesti ole, suosittelisin ehkä keskustelemaan hänen kanssaan ja kertomaan tilanne sillä tavalla kuin haluat sen kertoa. Jos ystävyytenne on vahvaa, se saattaa hyvinkin kestää eron, vaikka hän voikin tarvita hetken omaa tilaa ja aikaa surra. Saattaa olla, että hän on ihastunut sinuun, saattanut olla jo pidempään.

Älä jää kuitenkaan suhteeseen vain siksi, ettet halua pahoittaa toisen mieltä. Ennen pitkää tunteiden yksipuolisuus tulee ilmi ja silloin teillä voi molemmilla olla paljon vaikeampaa kuin jos otat asian esiin ja keskustelette.

Vastaa aiheeseen: Vahingossa yhessä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top