Siirry sisältöön
Joku ihminen

Moiiiii! Mua kiinnostaa hirveesti vaihtovuosi, kielimatkat, matkustus, eri kulttuurit ja kielet mut mulla ei oo ketään jonka kaa puhuu niistä. Oon vasta 12 mut haluisin tietää esim että kuinka kauaksi aikaa vaihtoon mennään ja mennäänkö vaihtoon lukiossa vai ammatti koulussa. Jos joku vois kertoo esim omista vaihto kokemuksistaan niin olisin kiitollinen. Myös esim matkustus ja kielimatka kokemukset ovat tervetulleita. Opiskeleeko joku muuten täällä kieliä? Kiitos jos joku vaivautuu vastaamaan❤

Sukka

En oo ollu vaihdossa, oon 15v, mut haluisin itekki mennä vaihto-oppilaaks joskus johonki ulkomaille. Oon ollu kiinnostunu tästä siitä saakka kun sain tietää et mun äiti oli Englannissa vaihto-oppilaana 80-luvulla. Oli kuulemma paras kokemus ikinä. Asu siellä kai muutaman kuukauden.

joku010😎

Moikka! Ite en tiiä asiasta paljon mitään, enkä siks osaa sun kysymyksiis vastata, mut oon itekki ainaki hiukan kiinnostunu tollasist jutuist. Tykkään sikana kaikista kielistä ja haluisin osata niit kaikkii, mut oon aika laiska siinäki asiassa, ni en osaa ku muutamaa vähän, mut opiskelen kyl myös innokkaasti ja ahkerasti enkkuu ja ruotsii ja ens vuon varmaa sit jotai muutaki lisäks, ku saa taas ottaa kielivalinnaiset kai. Mua kaduttaa NIIIIIN kovasti, kun en nelosella tajunnu ottaa mitään valinnais kieltä ja nyt kaikil muil melkei on joku ja ne on opiskellu sitä jo neljä vuotta ja mä oon jääny kaikesta paitsi 🥲😭. No, mut ei voi enää mitää. Pitää vaa keskittyy tulevaa eikä menneesee. Mut siis suosittelen kaikille, et jos joku asia kiinnostaa, ni kanttii osallistuu siihe tai tehä se yms, suosittelen kokeilemaan kaikenlaista rohkeesti. Jos siis se on joku hyvä juttu! lol. Ja siis tykkään myös matkustamisesta. Oon käyny ainaki Espanjassa kolme kertaa, kun olin pieni. Sit oon käyny jossai muis kaupungeis tääl Suomes, mut en muistaakseni ainakaa kauheesti muual. Ois kiva taas matkustaa jonnekki, mut en oikei voi, ku oon alaikäne ja muut mun perheestä ei kai haluu matkustaa. Tai kyl neki siis haluis, mut ei sit kuitenkaa miettimistä pidemmälle olla asiassa päästy jostain syistä ja kun meillä on kaks koiraa, ni se on kans yks syy miks ei oikein voida. Ja niille ei sit ois oikei hoitajaa siks aikaa. Mut toivon, et aikuisena ainaki matkustaisin edes vähän jonnekki. Mut juu, täs nyt varmaa oli tää mun teksti lol. Juttelisin mielelläni sun ja muiden kaa, jos vaan haluutte. Tästähän tuli yllättävän pitkä xd, mut moikka nyt! :)

Joku ihminen

Moiiiii! Ihana ku vastasitte ja lisää saa laittaa💗

Vastaa aiheeseen: Vaihtovuosi, matkustus yms

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top