Siirry sisältöön
poika

Mulla on koulussa todella outo tilanne kun mää oon porukassa ja me ollaa vähä niinku kiusaajia mutta ei kaikki meistä vain 2 tyyppia. ne kaksi tyyppiä on alkanu kiusaamaa muakin se on jatkunut kuukauden joten päätin että se riittää ja tein saman mitä ne on tehny mulle nää pari kuukautta eli läpsäsin ihan hirveen kovaa sitte alko vähä niinku tappelu Mutta se päätti lopettaa tappelun ja vaa käveli pois ja sanoi että mää läpsin sua sun elämän loppuun asti mää vastasin jos niin teet tulee kovempaa takasin nyt se on hirveen outo tilanne kun ne on niinku samas kaveri porukas ku mää joten ei mitää hajua mitä tehdä (puhun kuraattorin kannsa jos se jatkuu tästä koska en vaa jaksa sitä enää)

PomPom

Moi!

Ekaksi haluan sanoa että kiusaaminen on ehdottoman väärin! Kiusasi sitten kärpästä tai luokkakaveria tai vanhemia, se on väärin!
Ja kuten varmasti huomasit niin se kiusaaminen ei tunnu kivalta, joten koita korjata välit, pyytäkää toisiltanne anteeksi ja unohtakaa mieluiten juttu, ja samalla lopettakaa muukin kiusaaminen jos sitä on teidän porukassa vielä!

Puhu kuraattorille jos siltä tuntuu, hänellä voi olla hyvinkin avuliaita neuvoja joita saatat tarvita? :)

Mutta jos huomaa kiusaamista, itseensä tai toisesn kohdistuvaa, niin se mukaan meneminen on kun bensaa heittäisi tuleen, se vaan laajentaa sitä kun taas pois lähteminen on tulen tukahduttamista, vastapuolikin toivottavasti tajuaa että teki tyhmästi.

Tsemppiä sulle, toivottavasti autoin jotenkin :)

Vastaa aiheeseen: Vaikea Tilanne

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top