Siirry sisältöön
Girl…

Moi! Oon asperger tyttö 01/17v. ja mua alkoi vaivaamaan yks juttu kun hiljattain erosin mun poikaystävästä (joka oli tavallaan omistushaluinen ja narsisti) että uuden poikaystävän löytäminen ei tuu olee helppoa , sillä mä en oo todellakaan hyvä pitämään ” small talkkia” yllä , saatika sitten tulla ymmärretyksi oikealla tavalla. Siis mä oon kova puhumaan (etenkin jos innostun jostai puheenaiheesta mikä on lähellä mun erikoismielenkiinnon kohdetta) ja jotkut vaan on sillee :/ – ööö…ok?? Ja se ottaa päähän kun tajuu että sä näytät oudolta kun sä vaan selität kaikkee niinku vaarin villakalsareista alkae jotain juttuu mikä sua kiinnostaa. On iso asia edes päästä treffeille jonku kaa, harvemmin omalta osuudeltani niin on käynyt. Mun ex-poikakaveri oli mun koulukaveri, joten me oltiin pitkään ensin kavereita, mut joo silti ihan sairaan hankalaa alkaa aloittaa seurustelee jonkun kaa tai päästä treffeille. Mitä mun pitäis tehdä?

Oke

Mul on sama ongelma ku kaikki pojat ei ees tiiä mikä ON SEURUSTELU… Jasit kaikki joka tietää on joko varattu tai vaa idjootti

Girl♡<33vapaana

Moi. Mä oon 12 vuotias tyttö ja haluaisin jonkun pojan joka halaa mua ja pussailee.mun luokalla on 4 poikaa ja niiden kanssa tuun hyvin toimeen. Mutta vain 2 on mun tyyliin. Toinen niistä on kuitenki Aika paljon muittenkaa, mutta jotenkin hän tuntuu tuijottavan mua. Toinen taas on mun bff serkku ja mun toisen bff iso veli. Se on mun Ikäinen ja tosi kiva. Se soittaa samas bändis ku mä mut ei oikeen tunnu ajattelevan ees mitään seurustelua. Me ollaan kans melkein bff ja musta tuntuu et se vähän tykkää musta. Mä tykkään siis siitä. Mitä mun pitäis tehä et se huomaa mut?

Vastaa aiheeseen: Vaikeus löytää poikaystävä

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top