Siirry sisältöön
MoiMoiMiu

Moi, oon 12-vuotias tyttö kutoselta, ja minusta tuntuu että kaverini ovat toisille tärkeämpiä.

On kaksi tyttöä, jotka olen tuntenut tarhasta asti, kutsun niitä vaikka nimillä Lotta ja Anni. Lotta ja minä oltiin tosi hyviä kavereita, mutta Anni ja minä riideltiin koko ajan vitosella. Nyt kuitenkin taas ollaan sovussa, kolmestaan, mutta silti tuntuu että jotain on väärin.
Otetaan esimerkiksi kutosluokka, joka alkoi elokuussa. Me oltiin hyvin toimessa, tai niin ainakin luulin. Kun sai valita parit, Lotta ja Anni olivat aina parit. Matikan parit? Anni ja Lotta. Englannin parit? Anni ja Lotta. Liikunnan parit? Anni ja Lotta. Bussi parit? Aina- Anni ja Lotta!
Minua ei sinäänsä haittaa, että ne on parit, on vaan kiva että ne ei oo yksin, se vaan vaikuttaa että Lotta ”suosii” Annin mielipiteitä. Esimerkiksi:
Me oltiin koulun pihalla iltapäivällä. Lotalle oli iha sama missä ollaan, mutta Anni ja minä haluttiin olla eri paikoissa. Anni keinuilla ja minä varaston edessä. Lotta tuli minun luo ja me juteltiin hetki. Se yritti sanoa että eikö me voida vaan mennä Annin luo. Hetken päästä hyväksyin ja oltiin siellä missä Anni halusi. Ja ei, tää ei tapahtunu vaan yhtä kertaa. Tää on tapahtunu useemminkin. Me oltiin kerran taas koululla. Me oltiin keinuilla, ja Anni halusi leuanveto tangoille. Noh. Sama juttu taas. Lotta puhui minulle ja sai minut suostuteltua sinne. Ja tämä sama on tapahtunut monesti. Minua ei olla kuunneltu.
Tänään meidän WhatsApp tiloissa oli sellainen kiertoviesti jossa sanottiin jotain ”Lyödään vetoa ettei kukaan paa sulle mitään semmosta mikä saa sut hymyilemään tai itkeen ilosta, jos saa laita tilaan” Noh, Lotta ja Anni kummatkin oli pannu sen niiden tilaan (ja minäkin) ja minulle ne vastas tosi ihanasti, ei siinä. Mutta ne pani toisille jotenkin merkitsevämmin sen. Minulle esimerkiksi Lotta laittoi (tää on vaan yks kohta) ”Jos sinua ei ois yhtäkkiä täällä niin en kestäis” mutta Annille hän pani ”Jos et ois täällä itkisin loppuelämän”. Sori jos kuulostan epätyytyväiseltä, mutta minulla muutenkin on aika huono elämä. Olen myös masentunut. (ei se sairaus, vaan välillä)

Jos minun kaverit, Anni ja Lotta lukee tätä, älkää käsittäkö väärin. Ootte maailman tärkeimmät tyypit minulle, ei vaan oo toista paikkaa johon kirjottaa tunteistä sisällä. Anteeksi.

Helou :D

Oon siis tää tekijä, unohtakaa tää! :)

Ihmine

Öööööööööööööööööööööööööööööööööööö oon ollu cringe pari kuukaut sitte

T: tän tekijä

Tyttö

Hei älä viitti!!

Flyidi

Mulla on ihan sama juttu :’(

Herra huu :>

Moii, mul oli sama juttu sillon 3-5 ja se oli tosi ärsyttävää. Oikeestaa olin ollu (sanotaampa vaikka Kerttu ja Julia) Kertun kaa kavereita jo ykkösest lähtien ja nii. Sit Julia tuli meijän luokalle ja sit ne alko olla kahestaa sillee et olin vaa kolmas pyörä siin Joukos, mul ei oikeestaa ollu muit kavereit muuta ku ne kaks. Mut sit kutosel ku muutettii kouluu nii sain uusii kavereit ja sit mua ei ees kiinnostan mitä Kerttu ja Julia tekee, joten sit olin paljon iloisempi kun oli oikeit ystävii. Kannattaa vaa rohkeesti tutustuu uusii ihmisiin c:

your local helper

hei tää on just sellaista pois jättämistä mist kukaa ei tykkää mut sun pitää vaa sanoo tiukasti et hei nyt mä en jaksa vaan mä oon nyt tääl ja ite voitte olla kahestaan! tai sit se on vaa mitä meitsi tekis

Vastaa aiheeseen: Vaikuttaa, etten oo niille yhtä tärkee..

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top