Siirry sisältöön
tyttö_04 valkeakoskelta

Moi! Eli mun ongelma on se, että pelkään että itsetyydytys vaikuttaa kuukautisten alkamiseen. Mulla on alkanut kuukautiset, mutta siitä on jo 2kk eikä niitä vieläkään näy vaikka ne on jo alkanut, ja tuntuu että ne alkaa vasta joskus 16 vuotiaana vaan sen takia että oon alottanut itsetyydytyksen…
Pliis, auttakaa!

Azzie

Tietääkseni itsetyydytys ei vaikuta kuukautisten alkamiseen, sillä munasolujen kypsyminen ja irtoaminen ei ole linkittynyt seksiin. Joillain eläimillä, esimerkiksi kissoilla, pariutuminen aiheuttaa sen, että naaraan munasolu irtoaa ja mahdollistaa hedelmöittymisen milloin vain, mutta ihmisellä ”lisääntymisaika” on kerran kuussa, joten seksin ei pitäisi vaikuttaa ovulaatioon. Hormonit, pääasiassa estrogeeni, vaikuttavat asiaan, ja jokaisella naisella kuukautiset alkavat omaan tahtiin.

tyttövain

Moikka!:) Itsetyydytys ei vaikuta menkkoihin. Se että kuukautisesi eivät ole tulleet ajallaan johtuu siitä, että alussa kun kuukautiset alkaa niin ne on monesti epäsäännölliset alussa. :D

Nimetön

Itsetyydytys ei vaikuta menkkoihin. Alussa ne voi olla epäsäännölliset ja voi mennä useita kuukausia välissä ennen kuin ne tulee taas. Ei tarvitse olla huolissaan. Tosin ne voi jäädä pois jos on vaikka tosi alipainoinen tms., siinä tapauksessa se on sit eri asia.

Nimetön

Näihin muihin vastauksiin lisäyksenä että ne voi myös tulla alle kuukauden jälkeen tosiaan kun ne siinä alussa ovat epäsäännölliset. Siinä voi mennä parikin vuotta ennenkuin menkat alkaa säännöllistyä joten alussa kannattaa olla joka kk varuillaa xdd

Huolestunut

Jos mulla ei ole näkynyt menkkoja noin 3kk vaikka ne oli slussa 2vk mulla alko menkkojen tulon jälkeen huono ruoka valio…. siitä on nyt noin 2kk kun oon syönyt epäterveellisesti koko ajan mut mun menkat ei oo tullut! Pitääkö olla huolissaan?

Tytteli

Itsellä Alko menkat 5 luokalla, ja ny kun olen alkanut sormittamaan niin menkat alkaa välillä niiden takia 🙈

Nimetön

Mulla on sama. Mun kuukautiset on alkanut vuoden alusta ja nyt niitä ei oo ollu 3kk. Niin voiko mitenkään itsetyydytystä vaikuttaa niihin??
Mua pelotta et jotain on pielessä!!

Kuukkeli

Mulla on sama että menkat alkaa aina kun masturboin

07

Moi mulla alko joku 1-2 vuotta sitten menkat ja nyt kun olen aloittanut masturbointi sen säännöllisesti niin nyt mulla on alkanut olemaan n. 1vko myöhässä. Ihan aluksi kun menkat alkoi niin ne oli joku 3kk välein ja ne oli semi säännölliset siihen asti kun aloin masturboimaan joka päivä? Nyt olen miettinyt että vaikuttaako masturbointi?

Kiva tyyppi

Onks se normaalia et menkat ei oo alkanu vaik on jo 23.5 vuotias????

Kiva tyyppi

Öhh xddd tarkotin 13,5 ei 23,5

Nimetön

Mulla ei oo alkanu vielä kuukautiset ja mietin vaan et voiko masturboida jos ne ei oo vielä alkanu?

Koreaboo

Kaikille tiedoksi että masturboiminen ei vaikuta millään tavalla menkkoihin.
Ja itellä kans alko menkat kun olin 5lk ja alussa on ollut tosi epäsäännölliset mikä on täysin normaalia ja esim stressi vaikuttaa menkkoihin silleen että saatta joskus jäädä välistä.
Ja voi masturboida vaikka ei olis menkat vielä alkanut ja yhtälailla vaikka oliskin, ei vaikuta siihen. :)

Hetero

Voi vaikuttaa, orgasmin saaminen supistaa emättimen seinämiä jotka saattaa aikaistaa menkkojen alkamista jos menkkasi ovat tulossa.

Vastaa aiheeseen: vaikuttaako itsetyydytys menkkojen alkamiseen?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top