Siirry sisältöön
kiusattutyttöaina

Oon 13v tyttö. Mua on kiusattu 7 vuoden ajan. Aikuisille on kerrottu, ei auta. Joskus tuntuu siltä etten kestä enään yhtään. Kiusaamisen pahentuessa en uskaltanut kertoa aikuiselle. Ensimmäisen kerran kun kerroin, minua haukuttiin lellikiksi sekä valittajapukiksi. 1-3lk. Kiusaaminen oli haukkumista syrjimistä sekä asioiden vääristämistä. Kun menin 6lk. kiusaaminen äityi todella pahaksi. Minua lyötiin ja hakattiin välitunnilla, heitettiin kivillä päin kasvoja ym… Olin aina ihan mustelmilla koulun jälkeen… En kertonut kellekkään. En uskaltanut,olin yksin:( Olen aina halunnut pois. En jaksa enään. Onneksi sentään muutan!! Haluan vajota maan alle.. Tai nukkua pois, en jaksa olen henkisesti ihan romuna :(:(:(

Nimetön

Kuulostaa tosi kauheelta:/ Mä en tajuu, et miks ihmiset on nii törkeitä et pitää kiusata?? :( Eihän toi varmaa oo kivaa!! Jos muutatte, nii jos vaihat kouluu siin samal, nii toivottavasti siel kaikki menee hyvin ja jos ei, niin sun kannattas oikeesti mennä kertoo jollekki _uudestaan_ ja sanot niin monta kertaa et sille sit kans tehää jtn, ne on noloi ne jotka haukkuu, ei ne jotka menee kertoo:) Mee sanoo vaik sun luokanvalvojalle tai opolle tai jollekki muulle opelle :) Toi ei oo oikeest vrmaa kivaa, jos sä jäät siihen kouluun mis oot nyt ollu, nii kannattaa heti mennä kertoon jollekki aikuselle, et toi loppuis! Ja muutenki sun kannattais vaik jutella jollekki tost et mitä on tapahtunu, ei toi oo oikeen kellekkää!! Ja jos se on noin pahaa ollu et on hakattu yms, nii siit voi oikeesti tehä vaik rikosilmotuksen, nii luulis et poliisitki vois auttaa täs asias! Sä oot varmaan tosi mukava oikeesti, yritä olla kuuntelematta niit jotka puhuu pahaa, mä tiiän et se ei helppoo olla välittämättä ja en oo itekkää pystyny..
Mua on kiusattu koko peruskoulu myös:/ Tiiän et se ei oo kivaa! Ja mä asun todella pienessä paikassa, joten kaikki tietää kuka mä oon tääl, joten ei tääkää kivaa oo. Mä lintsasin viime keväänä koko 4 jakson tän takii, ja ei oo nytkää vuos alkanu hyvin ku olin koko viime viikon poissa ja mietin vaa jaksanko mennä sinne kouluun rääkättäväks ens viikol:/ Mut ei ikinä kannata luovuttaa, mäki oon viel elos, vaik oon kokenu vaik mitä ja voin sanoo suoraan, et mun elämä ei oo mitää maailman parast, mut silti, kyl se siit, koitat kestää ton sun yläasteen loppuun jotenki ja koita saada hyvii numeroit ja sit mennä jonnekki kauemmas vhä eri paikkaa lukioon yms. Koita pärjää!:)

13-vuotias kiusattu 6luokkalainen poika

Muakin on kiusattu.

Vastaa aiheeseen: Vakava Koulukiusaaminen

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top