Siirry sisältöön
ruusunen

heippa olen 13w tyttö ja vakavasti kiusattu.Kiusaaminen alkoi eskarissa. Olen saanut t-uhkauksia (3) mut on hakattu 4kerataa kunnolla .Muutenkin olen sekä henkiseti ETTÄ fyysisesti kiusattu.
ja vakavasti. Kouluni opettajat eivät ota kantaa! Miten saan kiusaamisen loppumaan?
HUOM! vanhemmista EI apua!

MLL Ylläpito

Tämä on Nuortennetin ylläpidon viesti.

Hei ruusunen,

kirjoitit todella vakavasta asiasta, jonka selvittämiseen tarvitset aikuisen apua. Löytyykö lähipiiristäsi sellaista aikuista, jonka puoleen voisit kääntyä? Kouluissa ja oppilaitoksissa tällaisia tilanteita varten on esimerkiksi kouluterveydenhoitaja tai koulukuraattori, jotka osaavat ja haluavat auttaa.

Jos opettajat eivät ota kantaa, niin kannustan sinua kertomaan jollekin toiselle koulun ammattilaiselle.

Voit myös soittaa Lasten ja nuorten puhelimeen numeroon 116 111, joka on auki arkisin klo 14-20 ja viikonloppuisin klo 17-20 (puhelu on maksuton) tai kirjoittaa Lasten ja nuorten nettiin. Halutessasi voit myös kopioida yllä olevan tekstisi ja lähettää sen Lasten ja nuorten netin kirjepalveluun, josta saat aikuisen vastauksen. Tai käy tutustumassa nuortennetin sivuilta http://www.mll.fi/nuortennetti/ löytyviin ”aikuisen apua” – teksteihin.

anonymus

hei mul iha sama laiset kokemukset ja se o iha kamalaa ku kiusataa tollee mut eka kerrot opettajil oikeest miltä tuntuu ja kui vakavaks asia o oikeest menny ja jos ne ei tee mitää nii sit vaihat kouluu ite vaihoin kouluu ja se autto :) mut kaikista tärkeint on et pystyt pitää oman omantunnon ehjänä koska jos se o ehjä et masennu nii pahast :) itel kiusaamine loppu tän lukuvuoden alus ja nykyää elämä hymyilee muista aina et välil o vaikeet mut kyl se siit jokaisel pilvel o kultane reunus se pitää eka vaa saavuttaa ja matka sinne ei oo helppo :(

Vastaa aiheeseen: vakavasti kiusattu

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top