Siirry sisältöön
En saa unta

Mä niiiiiin kuolen!!!!
Eilen mulle soitti joku tuntematon numero face Timellä enkä onneksi vastannut, mutta nyt kun laitan aina kännykän päälle (iphone5) niin etukameran ala puolella olevan viivan vieressä olevassa pinenessä etukameran näköisessä pallossa palaa himmeä punainen valo! Onko se normaalia? Päivän valossa siinä ei näy mitään vaikka kännykkä onkin päällä mutta mua oikeesti pelottaaaaa!!! Huom akkukin oli sillon vähissä ku katoin ja on nytkin kun kirjoitan ja se punanen valo palaa yhä liittyykö se jotenkin akkuun vai siihen tuntemattomaan puheluun vai mihin se liittyy? Toivon että joku semmoinen joka tietää tuosta Applen järjestelmästä voisi auttaa mutta jos sinä et tiiä et mitä tää tarkoittaa niin älä vastaa kauheen mielellään koska tartten nyt oikeasti apua. Pliiiiiiiiiissssss auttakaa ja kertokaa onko teillä ikinä ollu tällasta. Oon 11v ja pelottaa ihan hirveesti:(

joku

Sun puhelin hakkeroitiin kerro jollekin aikuiselle.

ei hätää

Ihmisen vakoileminen puhelimen tai tietokoneen kameralla vaatii hakkeroijalta todellista ammattitaitoa eivätkä ammattilaiset tee sellaisia virheitä että vakoiltava huomaa asian esim. palavasta valosta. Tuo on luultavasti jotain ihan muusta johtuvaa.

13 wee

Tuo oli valo on varmaankin etäisyyden tunnistimen valo eli puhelin tarkkeilee kuinka lähellä itseäsi pidät puhelinta ja jos se on tarpeeksi lähellä niin se sammuttaa näytön.

Ei hätää

Minullakin palaa se punainen valo ja se on täysin normaalia! Eli ei ole mitään hätää.

Maalaisjuntti

En osaa varmaksi sanoa, mutta se voi olla joku ilmoitusvalo, joka ilmoittaa esim. Saapuneista ilmoituksista tai akun varauksen laskemisesta. Ei syytä huoleen.

Yksinäinen girl

Mul on ihan sama valo oon elos viel

Tyttö

Mistä johtuu että aina kun katson esim jotain videota iphonellani niin kun käytän applen langallisia kuulokkeita niin kun yritän laittaaa ääniä kovemmalle niin ääni laskee nollaan? (Ennen ei ole näin tapahtunut)

Pottuperuna

Se on fine asia :>|

ootko 16

moi

Vastaa aiheeseen: Vakoilijako etukamerassa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top