Siirry sisältöön
it2

Oon siis vitosluokkalainen poika:

Oon ollu mun kaverin kanssa pitkään, mutta nykyään se ei välitä jos sanon sille jotain joka painaa mun mieltä tai ärsyttää mua. Se on meijän luokan ”ärsyttävimmän” (ei pahalla) tytön kanssa: Vaan koska se huutaa kaikille täysiä ja menettää hermonsa tosi helposti ja kiusas mua kun olin ykkösellä. Okei, nykyään en välitä siitä
melkein ollenkaan, ellei se oo hankala.

Onneksi mulla on toinenkin kaveri. Sille mä voin sanoo mitä tahansa ja se ymmärtää. Mutta ongelma: koulua on enään vähän jäljellä ja se lähtee meidän luokalta! :( Sen lisäksi se on TODELLA monen tyypin kaveri, ja tuntuu välillä että jään ulkopuolelle.

perunamuusi

Hei! Tosi kurjaa että ystävyyssuhteenne on kärsinyt. Niin se vaan valitettavasti menee, että ystävyydet loppuu ja uudet alkaa. Voisit kokeilla ottaa tuntemuksesi esille ystäväsi kanssa? Ja jos tämäkään ei auta, niin ehkä on aika päästää irti? Voisit keskittyä tähän toiseen ystävyyteen joka kuulostaa erittäin ihanalta. On tärkeää pystyä kertomaan huolistaan ystäville ja tietää että he kyllä kuuntelevat <3 Ja koulu stressaa muaki ku luokat muuttuu, mut kyllähä ystävyydet kestää ilman kouluaki ;) TSEMBBIÄ SULLE!

Mushroom <3

Hei! Oon pahoillani siitä, että oot joutunu tällaseen tilanteeseen. Voisit yrittää puhua sen toisen kaverisi kanssa ja kertoa hänelle suoraan miltä sinusta tuntuu. Sitten jos se ei toimi tai ihan vaan muutenkin voit etsiä uusia kavereita koulustasi. Saattaa tuntua siltä ettei niitä enään voi löytyä mistään, mutta luultavasti tulet yllättymään positiivisesti jos vain kokeilet. Sen lisäks vaikka se sun kaveri lähteekin nii pidä siihen yhteyttä. Se kuulostaa kivalta ihmiseltä.

A [nimimerkki muutettu]

Onko sulla yhtään esimerkiksi nettikaveria jolle voisit puhua, toki ei varmaan pysty koulupäivän aikana puhumaan mutta jos on kaveri joka ei kuuntele yhtään niin välillä on ehkä kiva kertoa joistain asioista edes jollekin. Nettikavereita on myös helppo löytää ja niillä voi olla paljon samanlaisia mielenkiinnon kohteita kuin sinulla! :) Ite oon kohta 14 [osa viestistä poistettu]

it2

Kiitos :)

Vastaa aiheeseen: Välillä vähän hankalaa koulussa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top