Siirry sisältöön
hämmentynyt

onko teistä normaalia että teini ei vietä aikaa vanhempiensa kanssa? Olen 15v tyttö ja olen tosi harvoin vanhempieni kanssa, kun meidän talo on kaksi kerroksinen ja huoneeni on ylhäällä ja yleensä tulen alas vain syömään. Enoni ja isäpuoleni mielestä se on normaalia että teinit ei vietä aikaa vanhempiensa kanssa, mutta kotona siitä on aina hirveä riitä. isän kanssa en juurikaa ole puhunut asiasta, mutta äitipuoleni suuttuessaan nostaa asian esille. sen mielestä vihaan heitä ja olen välinpitämätön heitä kohtaan kun en vietä aikaa heidän kanssaan. Äitillä taas olen melkein koko ajan olohuoneessa ja vietän muutenkin paljon aikaa niiden kanssa, mutta en kotona. Kertokaa onko normaalia että teini ei vietä aikaa vanhempiensa kanssa vai tarkkottaako se automaattisesti että vihaan heitä?

Ditte-Verkk@ri

Moikka!
Kiva että kirjottelit:)

Se että vietät aikaa paljon omissa oloissasi ei tarkoita että automaattisesti vihaisit perhettäsi. Teininä tapahtuu paljon muutoksia ja itsensä löytäminen on vähän hakusessa. Joskus vaan tarvitsee omaa aikaa.

Oletko miettinyt mikä saa sinut äitisi luona viettämään aikaa perheen kanssa? Mikä on isän luona erilailla? Miksi siellä haluat mielummin olla omissa oloissasi?

Voisit yrittä jutella isällesi siitä ettet pidä siitä että äitipuolesi suutuessaan nostaa asian esille. Voisitte yhdessä miettiä miten äitipuolelle voisi puhua asiasta. Olisi tärkeää että myös äitipuolesi ymmärtäisi sinun näkökulmasi asiassa.

On normaalia että on omissa oloissaan mutta perheen kanssa on kyllä hyvä viettää välillä aikaa. Ainakin vaikka syödä yhdessä =)

Tsemppiä syksyyn!
//Ditte

sama täällä

On mun mielestä, tai ainakaa mää en vietä :) Jopa syömässä käyn eri aikaan :o eli periaatteessa en välttämättä viikkoonkaan puhu kunnolla jomman kumman kanssa. äidin kanssa nyt kuitenki puhun päivittäin.

eiköhä toiki oo jotain niinku itsenäistymistä tms?:p

Vastaa aiheeseen: välinpitämätön(kö)

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top