Siirry sisältöön
Meikä mandoliini täällä taas

Tässä valitan turhasta :D
Kerron nyt tälläsen varmasti huonolla äidinkielelle kirjoitetun tarinan jota varmaan kukaan ei jaksa lukea (silti kiva jos vaivautuisit)

Mun frendit on kans aina ollu vähän feikkei, mun eka paras kaveri ei ikinä suostunu leikkii mitä halusin, aina tehtiin mitä se halus tai se suuttu, en uskaltanu sanoo sille ei koska se suuttu siitäki. Se sama kaveri on monta kertaa tehny mulle paskasti, olaa silti nykyään kavereita, oltiin parhaita kavereita eskarista 5 luokaan mut se vaan jätti mut. Sit mun nykynen paras kaveri on sellanen et ku sillä on karkkii tai sipsii se antaa pari ja syö itte loput, jos mulla on se syö tyylii kaikki vaikka sanon ettei ota montaa, se ei anna istuu sen sängyllä melki koskaan, se aina sanoo ku pyydän lähettää videon jonka se otti meistä, et joo lähetän tnä, mut sit ku kysyn seuraavana päivänä se sanoo et kohta, ja sit sitä seuraava sanoo ettei jaksa, mut silti lähettää monta turhaa videoo ja ääniviestii, ja sit neljäntenä päivänä se lähettää sen koska sanoin et kerron yhen jutun sit ku se lähettää. Sit aina niil se sanoo et mennään pihalle, sanon et ei ku oltii äsken ja kengät iha märät ja se vaa sanoo et mä meen oota sä sit tääl ja jättää mut yksi sen huoneesee. Sit siihen ei voi luottaa se aina valehtelee. Se sano et se menee kattoo netflixii ja kysyin mitä se kattoo, se vaa vastaa et en kerro, kysyin miks se ei kerro ja se sanoo siks, se tietää et mua ketuttaa ku mulle tekee noin et puhuu jostain muttei kerro mistä. Puolen tunnin jankkaamisen jälkeen se sanoo sarjan nimen ja sanoin et ”noni ei ollu noi hankalaa” ja sit se sanoo et läppä ei se ollu se sarja ja sit taas vartti jankkaamista ja sanoo et kyl se oli, sit koulus parin päivän päästä kysyn siltä siitä sarjasta koska oon nähny sen ja se vaan vastaa et ei se ny oikeesti sitä katto et oikeesti kattoo yhtä disney+ sarjaa. Sillee et ei voi olla niin *** hankalaa kertoo yhtä pientä asiaa. Sit ku tein editin yhestä sarjasta se sanoo et ”Toi on mun lempisarja ei sun” ja sanoin et ”Kyl se munki voi olla” ja se sanoo et ei voi ja et en ois löytäny sitä sarjaa ilman sitä, sillee et ok miten se tähän liittyy. Sit ku näytin Sheinistö asioita jota aion tilaa ja näytin yhtä hupparii se sanoo et ”hei näytä uudestaa” ja sit se sanoo et ”mulle tilattii toi” ja sanoin et ”ollaa sit samiksii:D” ja sit se vaan sanoo et ”nii mut punanen ei sovi sulle” (se huppari on punanen) sillee et kiitos vaa. Sit eilen kaverin synttäreillä menin hakeen herkkui ja sanoin et mul on nälkä se sano et ”sul on koko ajan nälkä” et jes kiitti taas. Sit se haukku mun hiuksia läskeiks ja sano et pienenä se ajatteli ettei haluu olla mun frendi koska olin läski mut sit se tottu siihen, sillee et kiitos taas. Ja sit se kerto yhestä pelistä mihin se meni et ”sain valita kenet otan mukaan” ja se en siis ollu minä, mut kiva ku sen mulle kerto ku muutenki harmitti et en päässy mukaa vaa se frendi kuka aina ***ilee mulla ja valittaa ainaku puhun.

Tässä nyt kaikki mitä jaksoin kirjoittaa, meen kattoon netflixiä kiitos kun ehkä luit! :D

Joku ihminen

Moi! Kuulostaa kyllä aika ilkeeltä toi sun kaveri. Ootko sanonu sille tosta et sulle tulee pahamieli sen sanoista ja teoista. Jos et niin kannattais mut jos et uskalla niin sähän voit ettii uusia kavereita joiden kanssa olla jos siis haluat. Toivottavasti osasin auttaa edes jotenkin ja heippa(:

Leijona(therian)

Tosi harmi!

Vastaa aiheeseen: Valitan

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top