Siirry sisältöön
Excuse me?

Mä oon kohta 12-vuotias tyttö ja mulla alko valkovuodot viime kesän lopussa. Kuukautisia vaan ei sitte näy… Pitäiskö jotenkin huolestua, ku joissain paikoissa lukee, että valkovuotojen jälkeen menkat alkais nopeesti. Mulla on menny yli puoli vuotta eikä ne oo tullu vieläkää…

Helppikää!!!

:)

Menkat alkavat siinä puolen vuoden-vuoden sen jälkeen kun valkovuodot alkaa,itsellä alkoi vasta puolentoista vuoden jälkeen,ei siis tarvitse huolestua,ne tulevat kyllä :)

anonyymi

Hellurei! Oon samanikänen tyttö, ja tosissaan valkovuoto alko miulla jo kaks vuotta sitten, eikä menkat oo vieläkään alkanu. et pitöskö MIUN huolestua??

Elskunen

Ei mitään hätää, mulla alko parin vuoden päästä ekoista valkovuidoista! :)

Nimetön

Mulla tuli ainaki jotai 2 vuotta ennenku menkat alkoi.

A

Ei hätää, odottele rauhassa!

tyttö12

Mulla ollut jo varmaan vuoden ja ei menkoista mitään..

tyttö

Ei sun kannata olla huolissaan, koska kuukautiset ovat alussa todella epä säännöllisiä ja joskus niitä ei tule ollenkaan, kokemuksella puhun. Kyllä ne kuukautiset alkavat aikanaan.

Vanilla

Mulla tais mennä noin 2 vuotta, joten ei paniikkia! :) Se riippuu todella paljon ihmisestä, sussa ei varmastikaan ole mitään vikaa!

Muista kuitenkin pitää huolta terveydestäsi, syö tarpeeksi ja oikein ja nuku tarpeeksi, se edistää normaalia kehitystä! :)

Tsemppiä!

sama ongelma xD

Mäki oon 12v ja mulla on ollu valkovuotoa jo 3 vuotta eikä kuukautisia näy. Ja on se kait viel iha normii et ei oo vielä puoleen vuoteen valkovuodon alkamisest ilmaantunu kuukautisii. Mutta ihmettelen, ku mulla sitä on ollu jo aika pitkää..? Ja riippuu että onko sulla muita murrosiän merkkejä? Koska YLEENSÄ (ei todellakaan aina) kuukautiset tulee ku pituuskasvu hidastuu eli kasvupyrähdyksen jälkeen,toki voi aikaisemminkin.

helppis :)

Oot vielä aika nuori ja uskon, että ne kuukautiset alkaa kyllä vielä, oottele vaan rauhassa. En usko, että toi on vakavaa. Ehkä ne alkaa kohta. : ) Mulla alko kuukautiset vasta noin 14 v. ja oon nyt siis 17.

tyttö 9lk

Ei mun mielestä kannata huolestua. Joillakin alkaa kuukautiset vasta 16 vuoden iässä. Jos haluut tarkempaa tietoa, niin kannattaa mennä kysymään kouluterveydenhoitajalta, hän osaa kertoa tarkemmin.

mörkö

Mulla alko 10v valkovuodot oon nyt 12 ja puoli eikä oo alkanu menkat..

Excuse me?

Kiitos paljon kaikille! Paljon rauhallisempi olo. :3

Nimetön

Itel meni joku vuos nii alko kuukautiset… Oon 01

Vastaa aiheeseen: Valkovuodoista?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top