Siirry sisältöön
Mää

Mulla alkoi valkovuoto noin. neljä kuukautta sitten ja haluisin tietää milloin KUUKAUTISET sitten alkavat… Kuinka pitkä aika TEILLÄ kesti, siitä että valkovuoto alkoi siihen että kuukautiset alkoi??? Pelkään että kuukautiset alkavat kesken oppitunnin koulussa ja en huomaa sitä. Sitten kaikki paikat veressä (?) Joten voitteko vastata. :)

Mm

En muista miten kauan mul tuli valkovuotoo ennen.. Oisko voinu olla vuoden? Kuitenkin, luultavasti huomaat menkkojen alun vessassa kun pikkareissa on verta. Ekaa kertaa menkat ei ala niin että kaikki paikat on veressä. Jos esim. Koulussa on mennyt housuista läpi niin laitat vaan takin ja käyt kotona vaihtamassa housut. Jos koulussa alkaa yllättäen menkat, terkkarilla tai opettajilla on aika varmasti siteitä. Vaikka menkkojes alkuun varmaan on vielä aikaa, voit pakata reppuusi siteitä johonkin pussukkaan.

Nimetön

No siis mulla on ollu valkovuotoo yli vuos ehkä parikin niin että siinä voi kestää. Mutta tää on varmaan aika yksilöllistä

Mää

Kiitti vastauksist..pakkasin nyt siteitä reppuun enkä pelkää yhtä paljon kuin silloin. Kiitti kiitti kiitti. …..

:) :) :) :):D :’D

11w

Mulla on ollut valkovuotoo jo kesästä ja uskon että menkat alkaa vasta ens vuonna. Menin vuotta aikasemmin eskariin ja kouluun joten olen luokkalaisiamme vuoden nuorempi. Niillä alko vuos sitte valkovuodot ja nyt niillä alkaa menkat. En usko et oon mitenkää jäljessä tai tälleen. Joten jos tiiät et sun luokkalaisil on alkanu menkat niin voit verrata ittees. Tosin kaikilla ei ala samaan aikaan. Riippuu onko paljon muita murrosiän merkkejä :)

Tyttö12vee

Yleisin aika on kun valkovuotoa on ollut vähän yli vuoden mutta voi mennä jopa kaksi vuotta tai yli.

Tyttö 11.v.

Mulla on ollu valkovuotoo npin 7kk ja jos menkat alkaa keskel tuntii niin miten kertoo jos oikee ope on mies puolinen? Pliis vastauksia!!👉👈

🤗

Moikka ! 🤗

Se varmaan kestää kaikilla vähän eri ajan.

Älä stressaa kuukautisista 😊

Käytä siteitä koko ajan.
Niin sit kun kuukautiset alkaa, veri menee siteeseen.
Myös valkovuodon kanssa on varmaan hyvä käyttää siteitä.

Juttele kuukautisista esim. äitisi tai kouluterveydenhoitajan kanssa, tai esim. kuraattorin kanssa, jos tuntuu, että hänelle on helpompi jutella niistä, ja hän on nainen.
Jos et uskalla, mene juttelemaan esim. Lasten ja nuorten puhelimen chattiin tms.

Tsemppiä ! 🤗

Mukavaa ja rentouttavaa alkanutta syyslomaa kaikille ! 🍁🍂

NN

(Vastaus nimimerkille ”tyttö 11.v.)

Moi! Eli siis. Mieti siltä kannalta että se miespuolinen opettaja on käynyt kaaaaiiikkiii koulut,ja varmasti tietää että sä et voi sille mitään koska menkat alkaa ja milloin ne alkaa,ja että JJJJJOKAISELLE naiselle tulee ne joskus!

Zemppiiiii

Vastaa aiheeseen: Valkovuoto ja kuukautiset

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top