Siirry sisältöön
16v tyttö

Miespuolinen urheiluvalmentajani tulee esim. neuvoessa tai muuten vain jutellessakin todella iholle, yleensä kietoo kätensä olkapäälleni. Kerran on jopa ottanut vyötäröstäni kiinni, edestä päin tosin ja näin hänet koko ajan, mutta silti aiheutti puistatuksia. Hän myös käyttää viestitellessään minulle 😉-emojia hyvin usein ja kerran tervehti viestin alussa sanoin: ”Hei päivänsäde”.

Uskon vahvasti että hän tekee tätä kaikille, ryhmään kuuluu sekä tyttöjä että poikia (tosin poikia on noin 90% ryhmästä) eikä kukaan muu ole sanonut kokevansa asiaa mitenkään epämukavana. Ahdistaa, en halua että minuun kosketaan tai kutsutaan päivänsäteeksi, mutta en uskalla sanoakaan asiasta. Tiedän myös ettei hän tarkoita sillä mitään pahaa, tai ainakin toivon niin, sillä hän on hyvin mukava ja pätevä valmentaja, mutta en vain osaa käsitellä sitä koskettamista samalla tavalla kuin ilmeisesti muut.

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei 16v tyttö,

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Salsa

siis tää chat on ihan pyllystä jos esim jollai ois hätä ja si tulis et hei olet jonossa sijalla 4 miltä siit tuntuis siinä ajas vois tapahtuu mitä vaa sille jolla on oikeesti joku hätänä muuten tää on kyl kiva paikka:)

SpageLi

sä voit vaikkapa sanoa tälle valmentajalle, jos hän koskee sinua että ”miks kosket muhun” tai ”en tykkää kun kosket minuun”

toivottavasti tää nyt ees vähän auttoi :)

Valmentaja

Itse olen miespuolinen squash valmentaja, ja kerran korjatessa yhden tutön lyönti asentoa koskien hartiaa huomasin hänen olevan ahdistunut ilmeestä päätellen. Kerran kysyin että onko ok koskea, ja hän sanoi että mielummin ei, mutta kai se kuuluu asiaan lisäsi. Tämän jälkeen rupesin pohtimaan, ja tuntuuhan se ahdistavalta myös siitä varmaan sanoa. Itse kysyin eikä vastaus ollut yllätys, eikä treeneistä tullut kiusallisia vaan hän tuntui nauttivan enemmän. Kerro rohkeesti sille valmentajalle.

Vastaa aiheeseen: Valmentajan toiminta hieman ahdistaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top