Siirry sisältöön
ahdistaa

Joo tota mua siis ahdistaa hirveesti jos esim oon koulussa tunnilla ja nään että mun edessä oleva ottaa snäppiin kuvia. En tykkää yhtään et mun ympärillä otetaan kuvia, kun ahdistaa et näyn niissä ja ku kukaan ei ikinä kysele mitään lupia vaa ottaa vaan.
Se on myös osasyy miksei mulla oo snäppiä koska en myöskään tykkää yhtään ottaa itestäni kuvia. En oo omasta mielestä mitenkään erikoisen näkönen, joten mulle tulee tosi kiusallinen olo ottaa itestä kuvia koska tuntuu että ne kuvat jotka on mun mielestä hirveitä, on muidenkin mielestä hirveitä. Ja sit taas jos tykkään jostain kuvasta mitä oon ottanu, niin sit ahdistaa et muut naurais sille et mun mielest se oli hyvä kuva.
Mua ahdistaa niin paljon kaikki kamerat, esim välillä ruokakaupassakin mulle tulee semmonen ahdistunut olo koska tiedän et siellä on kameroita. Ja vaikken olis oikeesti varastanut mitään niin silti tulee semmonen tunne että mitä jos ne tyypit jotka niitä nauhoja kattoo pitää mua jotenkin outona tai rumana.
Aina jos oon julkisella paikalla ja jollain tyypillä on puhelin silleen kohotettuna et se ulkoinen kamera on muhun päin, pelkään et se ottaa musta jotain videota tai kuvaa.
En myöskään voi vaihtaa vaatteita mun omas huoneessa ilman et työnnän puhelimen mun peiton alle piiloon koska ahdistaa et mitä jos se kuvaa mua ja sit automaattisesti postaa sen jonnekki someen.
En tykkää yhtään laittaa itestäni kuvia tai videoita esim instaan, koska pelkään et joku mun tuttu pöllii sen sieltä ja sit jakaa sen jonnekki meiän luokan ryhmächattiin jossa kaikki mun luokkalaiset voi sit nauraa mulle tai jotain.
En yhtään tiiä miten saisin tätä pelkoo korjattua, ja se ei oo kivaa elää jatkuvassa ahdistuksessa vaan jonkun kameran takia.

Moii!!

Mun pikkuveli ei tykkää ollenkaan, jos otetaan kuvia esim jostain reissusta sukulaisille. On se kuitenki antanu mun ottaa kuvii, jos laitan sen naaman eteen vaik jonkun emojen ja sit voin lähettää meijän yhteiskuvan mun bestikselle. Musta taas on tosi kivaa, jos vanhemmat ottaa kuvia sukulaisille. Yleensä jos otan jotain kuvia ja katon et onpas tää huono kuva nii lähetän sen mun bestikselle. Sit seki lähettää takas jonku kuvan. Sit mun luokkakaverit (kaverit joiden kanssa hengaan tunnilla ja saatan viettää välitunteja tai nähdä vapaa-ajalla) on taas eri juttu. Niillekin lähetän random kuvii, mut niis ei näy mun naamaa vaan yleensä vaan vaik kengistä tai sit jostain talosta tai autosta…jne. Meillä on aina tapana et vaikka välkällä, jos näkee toisen jossain tai oottaa ku se tulee niin lähettää siit toisesta kuva meijän yhteiseen ryhmään. Koulussakin kuvia ja mieluiten sellasii joissa se kohde ei huomaa kuvaa. MUTTA! Mä en tykkää yhtään ku toinen niistä sanotaan nyt vaik Vilma ottaa musta kuvii kaikilla filttereillä, jotka muuttaa vaik jättisilmät, tekee kaljuks ja semmost. Mua on jääny vaivaa se tosi paljon ku ei olla niin läheisii et luotan siihen nii mua pelottaa et se lähettää niitä joillekin vaik tiiän et se ei tekis semmosta.
TSEMPPIÄ IHAN SUPER PALJON!!

Vastaa aiheeseen: Valokuvausfobia? Kamerapelko?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top