Siirry sisältöön
ahdistaa

Joo tota mua siis ahdistaa hirveesti jos esim oon koulussa tunnilla ja nään että mun edessä oleva ottaa snäppiin kuvia. En tykkää yhtään et mun ympärillä otetaan kuvia, kun ahdistaa et näyn niissä ja ku kukaan ei ikinä kysele mitään lupia vaa ottaa vaan.
Se on myös osasyy miksei mulla oo snäppiä koska en myöskään tykkää yhtään ottaa itestäni kuvia. En oo omasta mielestä mitenkään erikoisen näkönen, joten mulle tulee tosi kiusallinen olo ottaa itestä kuvia koska tuntuu että ne kuvat jotka on mun mielestä hirveitä, on muidenkin mielestä hirveitä. Ja sit taas jos tykkään jostain kuvasta mitä oon ottanu, niin sit ahdistaa et muut naurais sille et mun mielest se oli hyvä kuva.
Mua ahdistaa niin paljon kaikki kamerat, esim välillä ruokakaupassakin mulle tulee semmonen ahdistunut olo koska tiedän et siellä on kameroita. Ja vaikken olis oikeesti varastanut mitään niin silti tulee semmonen tunne että mitä jos ne tyypit jotka niitä nauhoja kattoo pitää mua jotenkin outona tai rumana.
Aina jos oon julkisella paikalla ja jollain tyypillä on puhelin silleen kohotettuna et se ulkoinen kamera on muhun päin, pelkään et se ottaa musta jotain videota tai kuvaa.
En myöskään voi vaihtaa vaatteita mun omas huoneessa ilman et työnnän puhelimen mun peiton alle piiloon koska ahdistaa et mitä jos se kuvaa mua ja sit automaattisesti postaa sen jonnekki someen.
En tykkää yhtään laittaa itestäni kuvia tai videoita esim instaan, koska pelkään et joku mun tuttu pöllii sen sieltä ja sit jakaa sen jonnekki meiän luokan ryhmächattiin jossa kaikki mun luokkalaiset voi sit nauraa mulle tai jotain.
En yhtään tiiä miten saisin tätä pelkoo korjattua, ja se ei oo kivaa elää jatkuvassa ahdistuksessa vaan jonkun kameran takia.

Vastaa aiheeseen: Valokuvausfobia? Kamerapelko?

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top