Siirry sisältöön
Tyttö13v

Täytin jonki aikaa sitte 13. Sen jälkee mun vanhemmat on alkanu kohtelee mua ihan ku jotai 8-vuotiasta. Ne on alkanu laittaa mulle tiukempia aikarajoja jne vaik nyt on kesäloma ja iltasin jos katon myöhää puhelinta ja ne huomaa sen välil ni sit ne alkaa ragee. Nyt on kuiteski kesäloma ja mun mielestä varsinki kesälomalla pitäis olla vähä lepposammat nää kaikki nukkumaanmeno ajat ja aikaraja jutskat. Sillon ku oli viel koulua ni mulla oli varmaa lepposammat aikarajat ja nukkumaanmeno ajat. En iha tajuu tätä. Kertokaa pliis mitä teen

Suonjar❤️💚💛💙

Oletko yrittänyt ottaa asian puheeksi? Vanhempasi eivät (yllätys yllätys) osaa lukea ajatuksia, joten he eivät voi tietää, miltä sinusta tuntuu, jos et kerro heille. Eli avaa suusi. Puhu, neuvottele, suostuttele.

Kannattaa kysyä että miksi he antavat sinulle tiukenpia rajoja. Ja sen jälkeen keskustelet jos voisit saada näitä rajoituksia poies.

🎁🎖🏆🏅🥇

Se voi myös olla että he luulevat että vanhemmat lapset tarvitsevat enemmän lepoa koska olevat koko ajan puhelimella. Sun kannattaa puhua siitä heidän kanssa kyllä sä saat sen joskus sovittua.

Vastaa aiheeseen: VANHEMMAT ÄRSYTTÄÄ

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top