Siirry sisältöön
Sonjazz

Olen 17-vuotias tyttö ja poikaystäväni on 24. Vanhenpani eivät tätä hyväksy vaan ovat kieltäneet tapaamisen. Minua ei hyväksikäytetä tässä suhteessa tms ja olemme kihloissa. Olen todella onnellinen hänen kanssaan mutta vanhempani eivät kuuntele minua, eivät ole edes tavanneet poikaa.. Tilanne on jatkunut jo 2 vuotta, mitä teen? :(

moi

auttaiskohan jos sun vanhemmas tapais sen miehen? sitte kun ne huomaa kuinka miellyttävä ja kohtelies yms. (toivottavasti) hän on, niin ehkä niitten olis helpompi hyväksyä asia.

Sanaton

Te olette seurustellut kaksi vuotta, muttet ole esitellyt poikaa sinun vanhemmille..? Kaikella hyvällä, mutta tuossa ainakin on heti ekana ongelma! Totta kai he ovat sitä vastaan, eivät he tiedä pojasta mitään muuta ku varmaan nimen? Ja sinä olet kihloissa vielä sen kanssa!

Sinun tekisin niin, että viet pojan sinun vanhempien esiteltäväksi, jos vanhemmat on tapaamista vastaa, pakota heidät!
Jos asiat menee liian hankaliksi, voitte tietenkin lähteä, ainakin otitte edes yhden askeleen eteenpäin! Se mitä teidän välillänne on, on teidän kahden asia. Jos hän tekee sinut onnelliseksi, ei kenenkään muun mielipiteellä saa olla vaikutusta asiaan! Mutta ole rohkea ja ota askel eteenpäin.

Uskon, että sinun vanhemmat ei ole sinun suhdetta vastaa, ne ovat sinun käytöstäsi vastaan!

Jani 96

vaikka oon nuori niin oon saanut kaiken ikäisiä miettimään kaiken laista joten jos viitit niin voit vaikka lukea tämän.

Mää oon sitä mieltä että sä kysyt suoraan sun vanhemmiltasi mikä siin riivaa että miks ette saa seukata. ja jos se on vikana että he eivät ole tavanneet tätä miestäsi voisi olla hyvä esitellä tää sun miehes ja muutenkin tutustuttaa miehes sun vanhempiis se vois auttaa.

Vastaa aiheeseen: Vanhemmat ei hyväksy seutustelua

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top