Siirry sisältöön
Poika 2007

En tiedä miten aloittaa mutta siis oon kuunnellut musiikkia jo kauan joudun aina kuuntelemaan salaa mun nappikuulokkeilla kun mun porukat ei ole tääl kun tiedän täysin varmasti ettei ne hyväksyis musiikkia jota kuuntelen (vain muutama esimerkki alhaal)

Kappale- 2nd Hand
Artisti- $uicideBoy$

Kappale- And To Those I Love Thanks For Sticking Around
Artisti- $uicideBoy$

Kappale- Gatteka
Artisti- GHOSTEMANE

Rakastan musiikin kuuntelua ja haluan kuunnella sitä mutta joudun peittelemään kaikkea ja näyttelemään mun vanhemmille että olisin vaan tommone lapsi joka vaan tuol nyt on
Ne ei ees tiedä et mul on kuulokkeet ja jos näkis mul ne kysyis multa mitä kuuntelen ja sit ei ne ei hyväksyis sitä ja laittais ne kuulokkeet roskiin asiaa ei helpota mun pikkuveli joka on lähes aina kotona oon piilotellut tätä jo todella kauan ja haluaisin neuvoja ihmisiltä

18v tyttö

Ei vanhempien pidä määritellä musiikkimakua tai mitä kappaleita haluaa kuunnella! Laita vaikka hiljaiselle ja kuuntele rauhassa musiikkia vanhempienkin ollessa kotona. Eri asia jos musiikki häiritsee esim. vanhempiesi työn tekoa tai olisi liian myöhä musan kuunteluun.

Mitä pahaa voisi tapahtua? Ole oma itsesi, ei tee hyvää esittää jotain mitä ei ole :)

19v poika

aika mielenkiintoista, itteäni ei ainekaan voisi vähenpää kiinnostaa mitä vanhemmat ajattelee mun musiikki mausta

tyttö09

Itellä aika uskovainen ja vanhanaikainen äiti joten aika paljon se ”kritisoi” musiikkia, meikkiä ja paljastavia vaatteita(käytän siis joskus napapaitoja ja päivittäin ripsarii) mut oon vaa oppinu oleen välittämättä:)

Vastaa aiheeseen: Vanhemmat ei hyväksy

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top