Siirry sisältöön
Jaahas

Äeli mun vanhemmat aina ku jotain oon tehny väärin ne rupee huutaa ja karjuu mulle. esim et kuinka maton reuna on rypyssä tai joku pieni kohta unohtunut siivoota. Ja mulla on lyhyt työmuisti ja ne latelee niitä tehtäviä ni en muista ku tasan 3 tehtävää. Ja nyt vielä ku mulla on hieman vaikempaa enkä oikeesti jaksas tehä mitää nii ne huutaa mulle mä yritän aina pyytää anteeks ja tälle mut ne vaa jatkaa ja joskus meän riidat siivouksesta menee siihe pisteeseen et äiti ja isä käy käsiksi mulla on monesti ollu mustelmiin siit ja kiva yrittää sit kavereille selittää et kaaduin vaa yks frendi tietää totuuden auttakaa.

Salla, Verkk@ri

Moikka!

Hyvä että kirjoitit, on tärkeää ettet jää asian kanssa yksin.

Olen pahoillani, että koet tuollaista kohtelua kotona. Kannattaa muistaa, että vanhempiesi käytös ei ole sinun syytäsi. ❤️

On varmasti hankalaa puhua asiasta, mutta suosittelen lämpimästi että otat yhteyttä kaupunkisi lastensuojeluun.

Suosittelen myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (suomeksi 116 111, ruotsiksi 0800 96 116) tai chattiin : https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/

Tsemppiä ja mukavaa kesää!
Salla, Verkk@ri

Kaisa Önlen

Hei

kiitos viestistäsi. Asia josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty myös Päivystäjä mukana keskustelussa -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen työntekijät sekä vapaaehtoiset päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista hitaammin kuin muilla keskustelualueilla. 

Jos haluat, voit myös olla yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (suomeksi 116 111, ruotsiksi 0800 96 116) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. 

Lämpimin terveisin, 
MLL Nuortennetin ylläpito 

Vastaa aiheeseen: Vanhemmat huutaa

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top