Siirry sisältöön
Tyttö12vee

Eli moi.
Oon kuullut monet kerrat ja nähnyt kun vanhemmat harrastaa seksiä.
Joku kerta kun sain mun äitin vanhan kännyn niin siel niitte viesteis luki kaikkee inhottavaa. Esim: sun pippeli on niin kuuma, ym.
Tää on alkanu häiritä mua ja koka ajan kun kasvan kuulen ja nään enemmän joka vaikeuttaa mun elämää.

MITÄ MUN PITÄIS TEHÄ!?? :(

ps. En TODELLAKAAN uskalla mennä puhuu siittä niitten kaa!

HotChocolate

Heippa! :)

Vähän vaikea tilanne sulla tosiaan… seksihän on ihan normaali asia joka parhaimmillaan rakkautta ja luottamusta, mutta ulkopuolisille se on aika epämukava tilanne eikä ne hommat nyt muille kuulukaan.

Viestit yms. kannattaa vaan suoraan poistaa, ne on vanhempiesi keskinäisiä asioita joita ei olekaan tarkoitettu muiden nähtäville. Oot vielä niin nuori että kannattaa vaan reippaasti keksiä muuta tekemistä kun alkaa ahdistamaan, normaalia nää asiat kyllä on mutta ei niitä senkään takia kannata liiaksi pohtia, kuunnella tai lukea.

Kaupasta (esim. apteekit, paremmin varustetut peruskaupat yms) saa korvatulppia mutta aina on mahdollisuus vaikka koputtaa oveen ja sanoa vaikka että yrität nukkua tms, olkaa hiljempaa.
Niin ettei tarvitse mainita mistään muusta kuin vaan siitä melusta. Oveen kannattaa aina muutenkin koputtaa ja kysyä saako tulla sisään yms.
Peiton vetäminen korviin voisi olla kanssa helppo korvatulppien ”korvike”?

Onko sulla muuten ketään luotettavaa aikuista kelle jutella? Vaikka koulusta terveydenhoitaja, kiva opettaja tai lähipiiristä esim. isovanhemmat/muut sukulaiset yms?
Voisi olla ihan hyvä että juttelisit jollekin että pääsisit purkamaan ajatuksiasi niin tästä kuin muustakin jos vaan juteltavaa löytyy :)
Muista MLLn sivuilta saatava ”Huoli puheeksi – lomake” sekä palvelut kuten Lasten- ja nuortenpuhelin, -kirjepalvelu sekä -chat.

Paljon paljon siunausta ja tsemppiä sulle! :)

Vastaa aiheeseen: Vanhemmat ja seksi

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top