Siirry sisältöön
FinXynL

Aaah. Äiti kieltää etten saa hommata tyttöystävää ja olen allapäin kokoajan :(

Tiedän että haluaa ”suojella” minua mutta mutta, paranisikohan oloni yhtään jos saisin tyttöystävän. Jostain syystä syytän äitiäni myös siitä että meni puihin yhen aivan IHANAN tytön kanssa…
Ihana ei ole tarpeeksi kuvaamaan… Ja kun yks toinen MIES pääsi viemään tytön niin olen nyt aivan musertunut!

Olen nyt taas ihastunut toiseen enkä uskalla kertoa…
olen sekaisin ja allapäin. Mitä pitäisi tehdä vanhempien kanssa, kun äiti on niin vakaasti vastaan… Isästä en tiedä…

VIT****A !!!!

!MITÄ TEHDÄ! !HJÄLP!

kuten yhdessä laulussa:
”…turha pelätä laukausta
sillä yksinäisyys
saman reiän nakertaa…”

I understand you

Jaa, mulla on sama juttu mut isäni kieltää (olen tyttö ja kieltää siis poikakaverin) niin mutta …….
juttelin kerran sen (ihastukseni) kanssa niin menin sanoista sekaisin, mutta onneksi hän alkoi kanssa ns. Sönköttämään niin ei siinä mittää. Tosin nyt en näe häntä enään koskaan, (muutti? Tai lopetti vaan sen harrastuksen missä molemmat käytiin?)
Mutta yritä puhua vanhemmillesi tai ota vaan joku ja oo kertomatta tai kerro vanhemmillesi. Ymmärtäisivät varmaan sinua tai toivon niin ainaki.

Sartsu – Verkk@ri

Moikka!

Ikävä tilanne.. Kuinka vanha olet? Oletko perheen ainut tai vanhin lapsi? Kuulostaa siltä, että äitisi todella haluaa vain suojella sinua ja haluaa sinun elävän lapsen elämää niin kauan kuin mahdollista. Eihän sinulla toki mikään kiire olekkaan.

Olet ihastunut, ja sitä saat olla ilman että kukaan varmasti kieltää, nauti siitä! :) Juttele äitisi kanssa. Milloin hän seurusteli ensimmäisen kerran? Kysy häneltä miksi hän ei halua että sinä seurustelet ja milloin hänen mielestä olisit valmis seurustelemaan? Onkohan äidillesi tapahtunut joskus jotain, minkä takia pelkää puolestasi…?

Omasta meilestäni äitisi ei saa vaikuttaa siihen, milloin alat seurustelemaan, itse sen parhaiten tiedät. Eihän se tietenkään mikään pieni ja mitätön asia ole, mutta jos molemmat osapuolet sitä tahtovat, -miksi ei?

Ehdotan myös, että pyydä tyttöä teille vaikka käymään ihan kaverina ja tehkää jotain vanhempiesi kanssa. Pelatkaa vaikka jotain yhdessä ja tutustuta vanhemmat tyttöön, silloin he ehkä ymmärtäisivät sinua paremmin. Muutenkin voit kaveerata tytön kanssa vielä vaikka kuinka pitkään ja tutkailla mitä hänestä haluat :) Voisit myös vaikka jutella äidillesi, kuinka kivan tytön tunnet ja mitä ajattelet hänestä.

Tsemppiä sulle :)
-Sartsu

FinXynL

Mutta kun ei voi kaveerata! =/
En ehdottomasti saa olla missään tekemisissä tyttöjen kanssa

Enkä uskaltaisi kutsua tyttöä kotiini…

FinXynL

Olen 15

Aina kun asiasta on yrittänyt puhua…
Siitä ei tule mitään

En tiedä onko tapahtunut mitään mutta isäni on ensimmäinen jonka kanssa äitini on seurustellut

..

EI SUN ÄITI VOI KIELTÄÄ SUA!!! senkus meet ja isket sen tytön saatana!

Nimetön

Jospa se oisi nuin helppoa =)
Mutta kukaan ei tunnu minua nyt ymmärtävän….

Nimetön

JOo, teidän tunteen. Kun yrittää hommata aikaa kahenkesken tytön kansa ja jos passaa niin äiti ajaa vaikka autolla päälle ettet menisi… (ei nyt ihan aja :D mutta kuitenkin) tulee tärvelemään niin hyvin kuin mahollista

Minäkin olen masentunut kun se tyttö meni semmoselle ”porno” tyypille…
Oli se ihana =) se tyttö

irrä

kyllä se siitä, jos tykkäät jostakin tytöstä, niin jossakin vaiheessa viet hänet kotiisi ja esittelet vanhemmillesi, (kerro heille jo etukäteen tytön tulosta) ja kerrot kuinka paljon hänestä välität ja kuinka onnellinen olet tämän tytön seurassa, kyllä vanhempasi siitä toipuvat, kun eiväthän he sinulta voi onnea kieltää..

Nimetön

No se =)
Jos tämä onnistuu!

Vastaa aiheeseen: Vanhemmat kieltää

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top