Siirry sisältöön
En kestä

En kestä enää!! Vanhemmat riitelee koko ajan ja ne ei tajuu lopettaa sitä varsinkaan äiti koska se aina haluu et iskä pyytää anteeks siltä… Meijän perheessä on 3 lasta mun pikkuveli 7v isosisko 17v ja mä 11v eikä kukaan meistä jaksa enää kuunnella sitä huutoo ku ne riitelee koko ajan!. Nyt on pääsiäinen ja ku etittiin kotoota munia pikkuveljen kaa nii sit ku mun isosisko nukkuu vielä nii löydettiin koko talosta kaikki pääsiäismunat ja sit ku meil tuli paljon vähemmän ku ikinä aikasemmin ja niitä ei voinu jakaa meijän perheen lapsille tasasesti nii sit mä kilahdin ja nyt äiti ja iskä riitelee ja huutaa ja kaikkee et tulipa kiva pääsiäinen taas vaihteeks… Ja yleensä niiden riidat johtuu siitä että iskä sanoo et se painaa liikaa tai mun ja mun tai mun sisaruksien riitelystä… TARVIIN APUU EN ENÄÄ JAKSA KUUNNELLA SITÄ HUUTOO mut en haluu myöskään pois kotoa.

Tyttöne

Itelki on ollu vanhempien riitelyy. :( sille ei vaa voi mitää. Nyt vanhemmat eronnu jo puolvuotta sitte. Jos tosi paha olla nii lähe vaikka lenkille tai puhu niille suoraan että et jaksa enää nii ehkä ne ymmärtää lopettaa tai menkää vaikka kaikki yhessä sanomaa. Tai puhu niitten sun sisarusten kans mitä ne miettii. Kyl se siitä

Ellis

Olis tosi kiva auttaa Mut en voi. Kuulostaa aika pahalta tilanteelta. Voisko somesta löytää ihmisiä jotka on kokenu samaa. Voisit mennä juttelee vaikka koulukuraattorin kaa.
Toivottavasti tästä on apua. TSEMPPIIIIII!!!❤️❤️

S

Meilläkin vanhemmat riitelee tosi paljon oon ite 15v. ja mul on kaks vanhempaa sisarusta joittenkaa mul on tosi hyvät välit ja huolehditaan toisista. Kannattaa puhua sun sisarusten kanssa asiasta. Ite asun koton vanhempienkaa ja toivon et ne eroo kosk en jaksa kuunnella niitten turhia riitoja, mutta oon alkanu taas harrastaa paljon niin ei tarvi olla kotona koko ajan. Keksiä paljon tekemistä esim. siivous, lenkkeily tai sanot sun vanhemmille et lähetäänkö luontopoluille😊 Lukion loputtua voin kuitenkin päästä muualle opiskelemaan. TSEMPPIA KAIKILLE!❤

Mimu

Sano isälles, että sinä et enää jaksa ja haet tukea koulukuraattorilta, kun teiltä ei sitä saa. Me tahdotaan turvallinen lapsuus. Tai sano äidilles, niin tieto kulkee. Ne ymmärtää, että nyt on tosi paikka kysessä muuttaa käytöstä. Tsemppiä.

:)

Mulla oli pari vuotta sitte sama tilanne (olin silloin 10 ja puol vuotta). Mun vanhemmat eros, mut sitä ei kannata suree, koska se voi olla joskus ihan hyvä. Meidän perhees on 4 lasta: mun kaks pikkuveljee 7 ja 9 vuotta ja mä kohta 13v ja mun isoveli 15v. Ite juttelen aika paljon mun isoveljen kaa kaikesta. On myös iha ok huomauttaa sun vanhemmille, että saisivat olla riitelemättä silloin kun te lapset olette kuulolla. Kouluterveydenhoitaja, koulukuraattori ja koulupsykologi voi myös auttaa.

Vastaa aiheeseen: Vanhemmat riitelee

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top