Siirry sisältöön
👤Unknown👤

Tää ok tosi henkilökohtainen asia joten en voi kertoo ihan kaikkee.

Vanhemmat riitelee kaikesta. Välillä se ok väittelyy ja välillä mua pelottaa niin paljon että minä ja mun sisarukset ollaan puhelin kädessä ja hätänumero valmiina.

Äiti haluaa eroo, mut isä ei hyväksy sitä. Siks meidän on vähä vaikee aloittaa uus elämä.

Mun elämässä ei ole ollut kuukautta, missä voisin elää tuntiakaan rauhassa. Mun perheessä ei saa tehdä virheitä. Äiti kerran soitti jonnekin missä puhuttiin erosta yms, mut kuulemma koska mun isä ei halua avioeroo se olis vaikeeta ja saattais kestää ainaski 2v et saataisiin mulle ja mun toisille sisaruksille hyvä talo.

Mun sisarukset on jo tottunu kaikkee mut mä en.

Joskus riidassa on väkivaltaa. Kuitenkin vähän ajan päästä mun vanhemmat sopii tai sitten ne syyttää meitä lapsia kaikesta.

En jaksais enää. Kaikki luulee et ollaan joku ”tosi ihana perfect perhe” no tää on kaikille niille jotka luulee niin: Ei me olla! Olen saanut sietää kaikkea tätä tasan 15 vuotta :3

MLL Nuortennetin ylläpito

Hei 👤Unknown👤

Kiitos viestistäsi. Asia, josta kirjoitit, on sellainen, että haluamme tarjota sinulle vertaistuen lisäksi aikuisen tukea. Viestisi on siirretty kokonaisuudessaan myös ”Päivystäjä mukana keskustelussa” -keskustelualueelle. Lasten ja nuorten puhelimen päivystäjät osallistuvat kyseisellä keskustelupalstalla keskusteluun. Kun päivystäjä vastaa viestiisi, julkaisemme myös viestisi tai osan siitä. Tekstisi saatetaan julkaista ajoittain hitaammin kuin muilla keskustelualueilla.

Jos asiasi on kiireellinen, suosittelemme olemaan yhteydessä Lasten ja nuorten puhelimeen (116 111) tai chattiin https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/. Voit myös kirjoittaa anonyymisti Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun https://lasten-ja-nuorten.kirjepalvelu.mll.fi/.

Lämpimin terveisin,
MLL Nuortennetin ylläpito

Vastaa aiheeseen: Vanhemmat riitelee koko ajan.

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top