Siirry sisältöön
ahdistunut

Se ei vaa tunnu hyvältä… Päivä saattaa alkaa ihan normaalisti ja kaikki on iha ilosii…
Sit ku jotai pientä tapahtuu nii huuto alkaa. Syytöksiä satelee isän niskaan ja takertumonen pieniinkin virheisiin tai vahinkoihi alkaa heti paikalla… Joskus pirukat on vaa nii väsyneitä että alkavat riidellä. Se ei tunnu kivalta. Mullaon sellanen tapa että jään kuuntelemaan. Yritän saada selville mistä.riidellään ja odotan että se menee ohi. Jossei mene niin kyttään vielä hetken ja sitten menen selvittämään. Se ei kuitenkaan aina onnistu. Vaikka mulla on veli nii must tuntuu et sitä ei kiinnosta yhtää… Sentakii ku yritän saada riidan loppumaan jään yhtäkkiä aivan yksin.
Joskus riidat alkavat iltaisin. Silloin olen jo ”nukkumassa”. Todellisuudesa valvon oven takana istuen tai kiskon patjan sängyltä oven vierelle ja jään odottelemaan. Kun ääniä kuuluu, valpastun. Olen valmiina nousemaan pystyyn ja juoksemaan ovelle. Haluan aina selvittää asian enkä haluu et vanhempani eroaa. Iloisia hetkiä kun on kuitenkin surullisia enemmän. Istuskellessani oven takana rukoilen usein Jumalaa. En tiedä onko häntä olemassa mutta haluan laittaa varman päälle joten pyydän häneltä apua ja toivon sen auttavan. En kuitenkaan tiedä auttaako se vai ei…. Nytkin kyyristelen oven takana. Tunnen vastuuta asiasta johon en sinänsä voi vaikuttaa.. En halua tätä vastuuta. Ha lu an nukkua öisin en valvoa. Haluan uskaltaa jättää vanhemmat sopimaan riitansa kahdenkesken ja ihan rauhallisedti. Koska sitä ei kuitenkaan pystytä takaamaan niin jään tämän karsean pelon kanssa valvomaan.
Usein, liian usein pelkään vanhempieni eroa. Ja uskokaa tai älkää olen optimisti.

mie vaan

Ymmärrän miltä susta tuntuu.Äiti valittaa kaikesta,eniten mulle ja iskälle,nytkin se huutaa jotain aiheetonta ja äsken riideltiin ja äiti haukku mut pystyyn.En mäkään tiedä mitä pitäis tehdä kun se on niin tulinen luonne ja valittaa kaikesta.Ei siihen auta mikään muu,kun että pitää vaan kestää oman äidin haukkumista ja piikittelyä. :(

Vastaa aiheeseen: vanhemmat riitelee

Olethan kohtelias ja kunnioitat muita keskustelijoita. Viestit tarkistetaan ennen julkaisua.


Back to top